Ν.Σταυρέλης “ευχαριστώ τον κ.Νανόπουλο που μας παρακολουθεί…!!! έστω και λανθασμένα”

24

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ
Φαίνεται ότι ενοχλήθηκε ο κ.Νανόπουλος για τις δεσμεύσεις της παράταξής μας σε συγκεκριμένα έργα με συγκεκριμένο οδικό χάρτη (νέο κλειστό γυμναστήριο, πνευματικό κέντρο Λεχαίου, Μουσείο Μικρασιατών και προσφυγικών κειμηλίων). Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα.
Τον ευχαριστώ θερμά κατ’ αρχήν για το ενδιαφέρον του.
Όμως σκόπιμα παραποιεί την αλήθεια:
-Κανένα απολύτως έργο Πνευματικού Κέντρου στο Λέχαιο δεν είναι δρομολογημένο από το Δήμο σήμερα, όπως αναφέρει.
-Το νέο κλειστό γυμναστήριο που προτείνουμε δεν είναι στην περιοχή Εξαμιλίων , όπως αναφέρει. Είναι στην περιοχή Μπαθαρίστρας σε ιδιόκτητο οικόπεδο.Ο ίδιος προτείνει την Ποσειδωνία.Σεβαστή απολύτως και αυτή η άποψή του.
-Το Μουσείο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ και προσφυγικών κειμηλίων που προτείνουμε στο Συνοικισμό, την Ιωνία μας, είναι δημοτικό κτίριο και όχι της Μικρασιατικής Στέγης.Απλά θα καλύπτει τις δράσεις και εκδηλώσεις , όπως και το υλικό εκθέσεων (φορεσιές, κειμήλια, κλπ) της Μικρασιατικής Στέγης.Ούτε βεβαίως αναφέραμε ποτέ 2.500.000 € κόστος. Ο προϋπολογισμός του είναι 1.000.000 € . Άλλο πράγμα είναι το κτίριο της Συνεταιριστικής Τράπεζας (σωστά θα κάνει ο Δήμος να το αποκτήσει για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της ΔΕΥΑΚ) και άλλο το Μουσείο.Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε.
Πάντως τον ευχαριστώ που μας παρακολουθεί , έστω και λανθασμένα. Ελπίζω να μας ακολουθήσει και με άλλα έργα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here