Ξέρεις από Πρέσπα; – ‘Ηταν θέλημα του ΝΑΤΟ κι έγινε πράξη

72

Μου αρέσει πώς μου αρέσει…

Που το Μαξίμου έχει επικοινωνιολόγους made in USA και ανεβάζει βιντεάκια εικονικής πραγματικότητας. Που μας δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά του ηγέτη μας, να μιλάει με το Ζάεφ στο τηλέφωνο και να ζωγραφίζει σα βαριεστημένος μαθητής κουτάκια στο χαρτί, που κάποτε θα έγραφε GATE 13 και τώρα μάλλον I Love NATO.

Που μας δείχνει το συνεργάτη του, τον Καρτερό -κάτι που φανταζόμαστε πως κόστισε αφάνταστα στον Αλέκο το Φλαμπουράρη που παραγκωνίστηκε ως φαιά εξοχότητα-, και οι χαρές που καρτερώ μη σώσουνε και ‘ρθούνε. Που έχει ωραία μουσική, γνώριμη κι από το προηγούμενο ανάλογης αισθητικής σποτάκι,  για να αισιοδοξείς αυτόματα, να μην ακούς τίποτα άλλο, να βοσκάς το σανό σου ανέμελος κι ευτυχισμένος. Που γελάει και κοιτάζει την κάμερα, ενώ κλείνει υποτίθεται το ραντεβού για μια κρίσιμη διεθνή συμφωνία.

-Γιατί χαίρεται και γελά ο πρωθυπουργός πατέρα;
-Γιατί έτσι του είπαν να παίξει το ρόλο παιδί μου…

Κορυφαίο σημείο η ατάκα του Τσίπρα με τα ακόμα σπαστά, αλλά βελτιωμένα αγγλικά του, προς τον ομόλογό του “Ζόραν, ντου γιου νόου δι ρήτζιον οφ Πρέσπες;”. Ο πρωθυπουργός ίσως θεωρεί δεδομένο ότι ο Ζάεφ έχει γεωγραφικές γνώσεις ανάλογες με τις δικές του (Λέσβος-Μυτιλήνη), αλλιώς δεν εξηγείται πώς θεωρεί πιθανό να αγνοεί ο πρωθυπουργός της γείτονος την υπάρξη τουλάχιστον της Μεγάλης Πρέσπας, που ανήκει στο μεγαλύτερο μέρος της στη χώρα του.

Ας μη γινόμαστε σχολαστικοί όμως, γιατί το ζήτημα είναι ένα:

Ήταν θέλημα του ΝΑΤΟ και έγινε πράξη. Ας γιορτάσουμε παιδιά…

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Με τη Συμφωνία κατοχυρώνουμε πάγιες ελληνικές διεκδικήσεις που αφορούν όχι μόνο το εθνικό μας παρελθόν, αλλά και το παρόν και το μέλλον. Μιας ισχυρής Ελλάδας, φάρου πολιτισμού, ιστορίας & αξιών, μιας Ελλάδας πυλώνα σταθερότητας στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Ευρώπη.

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Ανοίγουμε παράθυρο αλληλεγγύης, φιλίας και συνεργασίας, ευημερίας και συνανάπτυξης μεταξύ των λαών μας. Με τη Συμφωνία αυτή η πατρίδα μας εδραιώνεται ως ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια και ως πραγματικός πυλώνας σταθερότητας σε μια βαθιά πληγωμένη περιοχή. https://primeminister.gr/2018/07/13/20257  pic.twitter.com/UFYAMWqdLY

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ