ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

45

Λίγο πριν το στρώσιμο του σαρακοστιανού τραπεζιού, η πλειονότητα των καταναλωτικών Οργανώσεων υπενθυμίζει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές στο καταναλωτικό κοινό, θέλοντας να διαφυλάξει την ασφάλεια των καταναλωτών από τρόφιμα, που δεν πληρούν τόσο τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας όσο και τα επίπεδα ποιότητας. Ειδικότερα, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) γνωστοποίησε κάποιες ωφέλιμες συμβουλές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Η ταραμοσαλάτα καλύτερα να παρασκευάζεται στο σπίτι από ταραμά ποιότητας, γιατί έτσι αποφεύγουμε τις χρωστικές ουσίες, που, συνήθως, περιέχουν οι ταραμοσαλάτες του εμπορίου. Ο ταραμάς πρέπει να έχει χρώμα λευκό έως καστανό ανοιχτό και ομοιόμορφο σε όλη την ποσότητα. Η οσμή του και η γεύση του πρέπει να είναι ευχάριστη.

Περισσότερα ΕΔΩ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here