Έναν νέο, εξαιρετικά απλό και ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο φαίνεται ότι έχουν βρει κλέφτες αυτοκινήτων, τουλάχιστον αν πιστέψουμε τις πληροφορίες που έρχονται μέσω διαδικτύου.

Οδηγοί, προσοχή: Αν δείτε αυτό το πράγμα στο αυτοκίνητό σας, κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι

Σύμφωνα με αυτές, ο τρόπος που έχουν ανακαλύψει για να κλέβουν αυτοκίνητα είναι τρομακτικά απλός καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι ένα… πλαστικό μπουκάλι.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι κλέφτες στηρίζουν το μπουκάλι ανάμεσα στη ρόδα του αυτοκινήτου και το φτερό και περιμένουν.

Μόλις ο ανυποψίαστος οδηγός βάλει μπροστά και ξεκινήσει, τότε ο τροχός πατάει το μπουκάλι και το τσακίζει ή το σκάει, κάνοντας μεγάλο θόρυβο.

Ο ήχος τρομάζει τον οδηγό, ο οποίος σταματά το αυτοκίνητο και βγαίνει για να δει τι συμβαίνει, συνήθως αφήνοντας τη μηχανή αναμένη ή τα κλειδιά πάνω στη μίζα.

Τότε οι κλεφτες που παραφυλάν, μπαίνουν στο αυτοκίνητο και… φεύγουν αφήνοντας τον οδηγό χωρίς όχημα και χώρις να ξέρει τι να κάνει.

Αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι το FBI δεν έχει απαντήσει αν έχει καταγράψει τέτοια περιστατικά, ωστόσο, το υπουργείο Μεταφορών εφιστά την προσοχή των οδηγών και για τέτοιες περιπτώσεις.

Τονίζει, δε, ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε οι οδηγοί θα πρέπει να σβήσουν τη μηχανή του οχήματός τους και να πάρουν μαζί τους το κλειδί, πριν βγουν για να ελέγξουν τι συμβαίνει.

Επίσης, συνιστά να μη σταματήσουν αμέσως, αλλά να προχωρήσουν μέχρι σημείο με φώτα και κόσμο.

Πληροφορίες: Valuable Stories/Snopes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *