Οι “αποτυχημένοι” έδιωξαν το Ράλι Ακρόπολις πριν 8 χρόνια απο την Κορινθία… πανηγυρίζουν με τα “λάθη” των άλλων

125

Η επάνοδος του Ράλλυ Ακρόπολις στο ημερολόγιο του κορυφαίου θεσμού αγώνων Ράλλυ αποτελεί διεθνή αθλητικό γεγονός.  Στις  9-12 Σεπτεμβρίου θα βάλουν  μπροστά τις μηχανές,  κάτω από την Ακρόπολη, στην Αθήνα που ως οικοδέσποινα , θα καλωσορίσει μετά από 8 χρόνια απουσίας τον εθνικό μας αγώνα.

 

Στη συνέχεια, θα έρθουν στην Κορινθία και τους Αγίους Θεοδώρους, σε μια ειδική διαδρομή που αναδείχθηκε ως η 3η καλύτερη από την παγκόσμια ομοσπονδία.

 

Ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς με ανθρώπους που έχουν αγαπήσει τον αγώνα, ένα μέρος που διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση στη φιλοξενία διεθνών αγώνων αυτοκινήτου.

 

Είναι γεγονός πως όλοι  είχαμε  πιστέψει οτι ήταν  σίγουρη η επάνοδος του “Ράλλυ Ακρόπολις”στην Κορινθία.  Οι δηλώσεις Υπουργού, Περιφερειάρχη,Αντιπεριφερειάρχη  και Δημάρχων ήταν  άκρως ενθαρρυντικές,  αλλά δυστυχώς υπάρχει σχεδόν πάντα ένα αλλά…δεν τα κατάφεραν. Παρόλα αυτά όμως ,  προσπάθησαν όσο μπορούσαν απέναντι σε πολιτικά “τζάκια” , αυτό πρέπει  να τους το αναγνωρίσουμε.

Επιπλέον  θα συμφωνήσω ,ότι και οι δηλώσεις μετά την ανακοίνωση , πως το Ράλλη Ακρόπολις πάει στη Λαμία , ήταν  “Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή…” καλό θα ήταν  να  μην μιλάνε και μάλιστα δημόσια,  οι”αποτυχημένοι”  της πρώην περιφερειακής αρχής , αυτοί που κατάφεραν να διώξουν πριν οκτώ χρόνια από το Λουτράκι την διοργάνωση  του Ράλλυ Ακρόπολις …. Το λιγότερο είναι πολιτικό  θράσος.

Μιλάνε και μάλιστα δημόσια , αυτοί που στην Κορινθία δεν έβαλαν ούτε ένα πετραδάκι , για παράδειγμα άφησαν τον Ισθμό η αλλιώς “πύλη της Πελοποννήσου” να βουλιάξει,το μουσείο της Περαχώρας το “έφτιαξαν” στο μιλητό, ο δρόμος από Λουτράκι για Αλεποχώρι παρέμεινε καρμανιόλα, Ο/Η Δίολκος  στα σχέδια επί χάρτου, το Δημοπρατήριο στο Λέχαιο  όνειρο απατηλό, το αλιευτικό στο Βραχάτι ακόμα το κλαίμε, το  φράγμα του Ασωπού  “τελείωσε” το Πάσχα του 2015 και εμείς δεν το καταλάβαμε κ.λ.π.

Ναι πολλά έργα τα ξεκινήσατε εσείς και τα ολοκληρώνουν οι καινούργιοι άρχοντες που ψήφισαν οι Πελοποννήσιοι ,  αυτό συμβαίνει πάντα στην Δημοκρατία εκτός από την Βόρεια Κορέα.

Σήμερα δέχεται επίθεση  από εσάς ο Γκιολής , (αυτός τουλάχιστον αγωνίζεται μέρα-νύχτα”)   , το αστείο είναι από ποιους την δέχεται,  από την παράταξη που όποιος Αντιπεριφερειάρχης ήταν “κακό παιδί” και δεν έκανε ότι του έλεγε ο Αυτοκράτορας της Τρίπολης , με  τις όποιες  απίστευτες κατηγορίες τον “αποκεφάλιζε, “βλέπε Μαλαπάνη στην Μεσσηνία, Δέδε στην Κορινθία, Αλιφέρη στην Μεσσηνία, Καλλίρη  στην Κορινθία.

Βέβαια πάντα υπήρχαν τα “καλά παιδιά” του Μεγάλου και πάντα πρόθυμα για τις αδειανές καρέκλες.

Όμως κατά σύμπτωση , όλοι οι παραπάνω δεν πήγαν κανένα ταξιδάκι αναψυχής στο εξωτερικό.

Κλείνοντας σας συνιστώ , αν θέλετε να σας αγαπήσουν οι Κορίνθιοι ,  να κάντε αντιπολίτευση σωστή,  όλοι το θέλουμε, διαφορετικά θα μείνετε πάλι στην ίδια τάξη.

Δείτε τι λέγατε πριν λίγα χρόνια

Θεματικός τουρισμός μέσω του Ράλι Ακρόπολις!

“Το Ράλλυ Ακρόπολις, άλλωστε, το έχουμε επιλέξει ως συστατικό άξονα της πολιτικής μας για την ισχυροποίηση του brand name «Πελοπόννησος», το οποίο με στοχευόμενες κινήσεις συνεχώς ενισχύουμε”

Πέτρος Τατούλης 22/10/2014

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

τι έλεγαν οι γνώστες του αθλήματος

Το Ράλλυ Ακρόπολις «χάθηκε» από τη Πελοπόννησο με ευθύνη Τατούλη 03/06/2016

ΣΠΑΡΤΗ. Ενδιαφέρουσα αποκάλυψη κάνει ο Έλληνας νικητής του Ράλλυ Ακρόπολις Λάμπρος Αθανάσουλας.

Μιλώντας στην εκπομπή του Λάμπρου Λαμπρόπουλου, Automoto Drive στο ραδιόφωνο Νότος 94.9 fm, αναφέρει ότι η Πελοπόννησος έχασε το Ράλλυ Ακρόπολις γιατί η Περιφέρεια και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης δεν έδειξε το ενδιαφέρον που θα έπρεπε. Αντιθέτως… Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρει ο 2ος νικητής του Ακρόπολις, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης αγκάλιασε τον ιστορικό θεσμό αλλά και όλους τους ανθρώπους – συντελεστές του.

Όπως αναφέρθηκε σε εκπομπή, η Πελοπόννησος μετρά αυτή την απώλεια παρόλο που και ως τόπος προσφέρεται αλλά και τη στιγμή που οι Πελοποννήσιοι έχουν δείξει ότι αγαπούν και παρακολουθούν το Ράλλυ Ακρόπολις. « Ο Πέτρος Τατούλης απαξίωσε τον αγώνα και χάσαμε και τον αγώνα και τα πολλά οφέλη που έχει… Ο Τατούλης δεν ασχολήθηκε καθόλου σε αντίθεση με τον Μπακογιάννη» λέει ο Λ. Αθανάσουλας.

 

Υ.Γ.  Δεν πιστεύω να σας δω αύριο στην υποδοχή του Μητσοτάκη.

 

Ν.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ