Ολυμπιακός – ΑΕΚ στα προημιτελικά….!

77

Το μεγάλο ντέρμπι δεν αποφεύχθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ολυμπιακός – ΑΕΚ σε μια μάχη μέχρι εσχάτων στο απόλυτο ζευγάρι της φάσης αυτής. Δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, επαρχιακό ντέρμπι μεταξύ του  ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ, ένα κλικ μπροστά ο Πανιώνιος από την Λαμία.

Με τις τρεις μεγάλες ομάδες να βρίσκονται στα προημιτελικά υπήρχε σοβαρή πιθανότητα η κληρωτίδα να βγάλει ντέρμπι. Και οι πιθανότητες αυτές επιβεβαιώθηκαν με τον Ολυμπιακό να τραβάει από την κληρωτίδα την ΑΕΚ σε δύο ματς-φωτιά για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, με τις δύο ομάδες μάλιστα να έχουν και προγραμματισμένο ραντεβού για το πρωτάθλημα ενδιάμεσα! Δύσκολη κλήρωση και για τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα αντιμετωπίσει την φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος Ατρόμητο, σε άλλη μια μονομαχία της πρώτης τετράδας.

Αμφίρροπο θα είναι και το ζευγάρι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ σε ένα επαρχιακό ντέρμπι, την ώρα που ο Πανιώνιος μπορεί να χαρακτηρίσει τον εαυτό λίγο πιο τυχερό αν σκεφτεί κανείς ότι κληρώθηκε με την Λαμία. Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν το τριήμερο 23-25 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί μεταξύ 6-8 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια: 

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
Πανιώνιος-Λαμία
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ