Ομιλία Μητσοτάκη: Πως την σχολιάζουν οι χρήστες του διαδικτύου;

74
Αλήθεια υπάρχει μεγάλο μέρος των πολιτών που δίνει βάση σε προεκλογικές εξαγγελίες,όπως αυτές που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα από το βήμα της ΔΕΘ;
Κατηγορηματική απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα δεν μπορούμε να δώσουμε. Αν και πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων ακόμα και των αστικών κομμάτων, έχει αντιληφθεί ότι οι πολιτικάντηδες το ψέμα και την εξαπάτηση του λαού τα έχουν αναγάγει σε επιστήμη, εν τούτοις η αποδοχή του κοινοβουλευτικού κρετινισμού, και η αντίληψη ότι η αλλαγή “Χαλίφη” πάντα μέσα από κοινοβουλευτικές διαδικασίες, μπορεί να δώσει έστω και μερική λύση στα πιεστικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας έχειαποδέκτες.

Δεν θα σχολιάσουμε τις υποσχέσεις που έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την συμπρωτεύουσα σήμερα. Ούτε θα αναφερθούμε στο “όραμά” του που εξάγγειλε και το οποίο σε περίπτωση που γίνει πρωθυπουργός θα μεταβληθεί σε έναν ακόμα εφιάλτη για τα λαϊκά στρώματα.

Ισως το μόνο που μπορεί να επισημάνουμε είναι ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης έδωσε για άλλη μια φορά τα διαπιστευτήρια του στην ντόπια αστική τάξη και στους “εταίρους-συμμάχους” του, ότι η σημερινή αντιλαϊκή πολιτική και μ’ αυτόν πρωθυπουργό θα συνεχιστεί.
Ετσι μεταφράζονται τα λεγόμενα του ότι «η δημοσιονομική σταθερότητα δεν μπορεί να τεθεί υπό διαπραγμάτευση». Αυτό το νόημα είχε και η δέσμευσή του ότι θα υπάρξει «νοικοκύρεμα δαπανών». Είπε πιο κομψά δηλαδή αυτό που είχε ισχυριστεί πρόσφατα το Πασοκικό σούργελο Εύα ΚαΙλή.

Πολύ κακά έκαναν αρκετοί χρήστες του διαδικτύου που σχολίασαν ειρωνικά και με σκωπτικό τρόπο την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tsak-giorgis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ