Ο Άδωνης άφησε την… περικεφαλαία του Μακεδονομάχου και φωτογραφήθηκε με τον Ζάεφ

172

Η αλήθεια είναι πως στο λεξικό, δίπλα στη μεταφορική ερμηνεία της λέξης «κυβίστηση» θα μπορούσε να έχει μία φωτογραφία του Άδωνη Γεωργιάδη. Ωστόσο, ετούτη τη φορά ο υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη πραγματοποίησε μία πολιτική… πιρουέτα που όμοιά της θα ζήλευε και η σπουδαία Νάντια Κομανέτσι…

Ε, εντάξει, τον Άδωνη (τον) Γεωργιάδη τον ξέραμε για τα πολιτικά «μπρος-πίσω» πολύ πριν κάνει την (ανα)στροφή από τον ΛΑΟΣ και από πρωτοπαλίκαρο του Γιώργου Καρατζαφέρη, πάρει μεταγραφή στη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά. Εντάξει, μπορεί να «ασφυκτιά» λίγο πολιτικά με την πιο… μετριοπαθή τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, ειδικά μετεκλογικά με τη συμφωνία των Πρεσπών καθώς πρέπει να απολογείται για όσα έχει ισχυριστεί κατά καιρούς, αλλά τα τελευταία 24ωρα δείχνει πως οδεύει για… ατομικό ρεκόρ κυβιστήσεων.

Μετά τη «συγγνώμη» στον Νίκο Καρανίκα, για όσα είχε προσπαθήσει να του προσάψει, ο υπουργός Ανάπτυξης επανήλθε ζητώντας με τον… τρόπο του «συγγνώμη» και από τον Ζόραν Ζάεφ καθώς συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο της Αθήνας όπου ο υπουργός Ανάπτυξης είχε επίσημο γεύμα με τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου. Εκεί, λοιπόν, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας.

Τη φωτογραφία δημοσιεύουν τα «Παραπολιτικά» και ένα… ερώτημα μας γεννιέται, βέβαια, αλλά το προσπερνάμε.

Σύμφωνα με… πληροφορίες, ο Άδωνης Γεωργιάδης στο τετ-α-τετ που είχε με τον Ζάεφ απέφυγε να… πει το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», όπως προεκλογικά είχε δεσμευτεί. Ωστόσο, μία αναμνηστική φωτογραφία την έβγαλε! Δεν είπε όχι. Ο ίδιος άνθρωπος που ωρυόταν νυχθημερόν στα τηλεπαράθυρα όπου καταφερόταν εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών και συμμετείχε σε γνωστά συλλαλητήρια.

Υ.Γ.: Προς τους… κακεντρεχείς και… πικρόχολους που θα σπεύσουν να λοιδορήσουν τον υπουργό Ανάπτυξης: Ο Άδωνης είχε πει ότι δε θα αποκαλέσει ποτέ τη γειτονική χώρα «Βόρεια Μακεδονία». Δεν είπε ποτέ ότι δε θα φωτογραφηθεί με τον πρωθυπουργό της (με ή χωρίς την περικεφαλαία του Μακεδονομάχου). Και αν δεν το… πιστεύετε, δείτε το βίντεο.

documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ