Ο «άσος» και ο «μπαλαντέρ» της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο Κορινθίων

65

Το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Κώστας Κόλιας , στον Δήμο Κορινθίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, που αναμένεται να πραγματοποιηθούν το Μάιο του 2019, ακούγετε καιρό τώρα στα πολιτικά πηγαδάκια του δήμου.

Πολλοί είναι  εκείνοι που πιστεύουν  ότι εξετάζει σοβαρά ο πρώην βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας  την περίπτωση να ηγηθεί ψηφοδελτίου με την στήριξη του κόμματός του ,στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι πληροφορίες όμως και καλά εξακριβωμένες της Πρώτη news Κορινθίας είναι πως  αποφάσισε να παραμείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή, θεωρώντας πως έχει πολλά να προσφέρει ακόμη ως βουλευτής της παράταξης , που για πολλούς, έχει υπηρετήσει με επιτυχία τόσα χρόνια.

Ίσως να  εξέτασε επιμελώς όλα τα δεδομένα και να διαπίστωσε πως  ο Βασίλης Νανόπουλος είναι ένας  πολύ καλός  αυτοδιοικητικός “άσος”  για την Νέα Δημοκρατία της Κορινθίας… μη ξεχνάμε έχασε τις εκλογές κυριολεκτικά  στο “νήμα”. Ο κ.

Κόλιας δεν έχει κανένα  λόγο  να εμπλακεί σε μία αβέβαιη για την εξέλιξή της μάχη, και ν΄ακυρωθεί   από την ίδια του την παράταξή  , εφόσον και ο νυν δήμαρχος Κορινθίων καλά κρατεί, αλλά ακόμη περισσότερο ο Βασίλης Νανόπουλος  εξακολουθεί να “παίζει “και να ¨παίζει¨μάλιστα και πολύ καλά σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ RESEARCH.

Σοφά σκεπτόμενος λοιπόν κάθε φιλόδοξος νεοδημοκράτης ,που  αποβλέπει  στην ενασχόλησή του με  με τον δήμο Κορινθίων, πρώτα  να εκτιμήσει και να προσδιορήσει το κόστος μιας τέτοιας απόφασης .

Διπλή υποψηφιότητα από τον ίδιο πολιτικό  χώρο ,  πλήττει θανάσιμα την απαιτούμενη ενότητα και ομοψυχία που ενεργούν καταλυτικά για την απόκτηση της ηγεσίας στον εκάστοτε  Δήμο, πόσο μάλλον στο δήμο Κορινθίων που παίζουν “δυνατά χαρτιά. .

Οπότε σοφά πράττει ο κ.  Κόλιας να εμμένει στην απόφασή του για συμμετοχή στις     εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας , εφόσον υσχύουν βέβαια οι διαβεβαιώσεις πως θα είναι εντός ψηφοδελτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ