Ο γαμπρός τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό όταν έκανε αυτή την κίνηση

101

Η νύφη, επί μήνες, ετοίμαζε κάθε λεπτομέρεια για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Την ημέρα του γάμου της. Κάθε μέρα αφιέρωνε πολλές ώρες για να μην αφήσει τίποτα στην τύχη. Ήθελε να προγραμματίσει κάθ λεπτομέρεια για τη νύχτα του γάμου. Η 29χρονη Σάλι νόμιζε ότι ο σύντροφός της, μερικές εβδομάδες πριν το γάμο, αφιέρωνε μερικές ώρες τα απογεύματά του, για να παίξει ποδόσφαιρο με τους φίλους του. Εκείνη δεν είχε καμία αντίρρηση, καθώς δε θα μπορούσε να χαλάσει το χατίρι του αγαπημένου της. Εκείνος, όμως, είχε άλλα σχέδια. Αντί για ποδόσφαιρο, έκανε μαθήματα χορού!

Ο γαμπρός, δάσκαλος στο επάγγελμα, έβαλε σκοπό της ζωής του, να εκπλήξει τη μέλλουσα σύζυγό του, τη νύχτα του γάμου με μία εντυπωσιακή -χορευτική- εμφάνιση. Ο ίδιος μάλιστα επισημαίνει ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το χορό, αλλά σε λίγες μόλις εβδομάδες, κατάφερε να μεταμορφωθεί σε έναν πολύ καλό χοφευτή.

Όταν έφτασε η μέρα του γάμου, και έφτασε η στιγμή να εμφανιστούν οι άντρες στην… πίστα, ο Τιμ εντυπωσίασε τη νύφη με τις χορευτικές του ικανότητες, και εκείνη με τη σειρά της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, βυθίζοντας το πρόσωπό της μέσα στις παλάμες της. Ο γαμπρός, μάλιστα, εξομολογείται, ότι έβαλε σκοπό να εκπλήξει τη σύζυγό του, καθώς την έβλεπε να αφιερώνει, επί μήνες, ώρες ολόκληρες σε καθημερινή βάση, για να οργανώσει κάθε λεπτομέρεια της πιο ευτυχισμένης τους στιγμής.

newsit.gr

https://www.facebook.com/papertwinweddings/videos/1056941997752895/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ