Ο γνωστός πατήρ Κλεομένης βρέθηκε στην Τρίπολη και ξάπλωσε δίπλα σε τάφους (βιντεο)

97
Ο πατήρ Κλεομένης που έχει γίνει γνωστός με τα βιντεάκια που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο πέρασε από την Τρίπολη και «ανάρτησε» βίντεο στο youtube.
Πέρα από το αν κάποιος θέλει να αντιμετωπίσει με χιούμορ τα όσα κάνει και λέει ο π. Κλεομένης, η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το βίντεο από την Τρίπολη, μιλά με μεγάλη ασέβεια για την Εκκλησία και του Ιερωμένους, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υιοθετηθεί από το «Καλημέρα Αρκαδία».
Ούτε φυσικά οι χαρακτηρισμοί που κάνουν για επιχειρήσεις και επαγγελματικούς κλάδους.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιερά Σύνοδος έχει διαχωρίσει τη θέση της, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τον π. Κλεομένη ( Η Ιερά Σύνοδος διαχωρίζει τη θέση της από τον «πατέρα Κλεομένη»).
Στην Τρίπολη, ο π. Κλεομένης ήρθε και όπου πήγαινε, τον τραβούσε βίντεο κάποιο άλλο πρόσωπο που δεν φαίνεται μπροστά στην κάμερα.
Αρχικά, πήγε στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης και ξάπλωσε δίπλα από τάφους με τα χέρια σταυρωμένα!
Στη συνέχεια, πήγε σε ένα καρτοτηλέφωνο έξω από το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, με τον κόσμο να του ζητά να βγουν φωτογραφίες!
Ο π. Κλεομένης κόλλησε χαρτάκια σε διάφορα σημεία και καλούσε τον κόσμο να μην δεχτούν τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα.
Έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό, στάθηκε στις χρυσές προτομές κεκοιμημένων Μητροπολιτών ενώ τον ενόχλησε που έπαιζε κασετόφωνο μέσα στο Ναό.

πηγή kalimeraarkadia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ