Ο Δήμος Βέλου Βόχας στο ρυθμό του καρναβαλιού…

83

 ΄΄MΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ!!!΄΄

Όλα είναι έτοιμα για το καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018  και ώρα 4.00 μ.μ.  στην παραλία Βραχατίου που αναμένεται να εκτοξεύσει το θερμόμετρο του κεφιού και της ευρηματικότητας.

Χαμόγελα, χρώματα, χαρούμενες καρναβαλικές διαθέσεις θα σκορπίσουν και θα μεταφέρουν παντού μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς.

Η άμεση ανταπόκριση και συνεργασία αυτών που βοήθησαν να στηθεί το φετινό καρναβάλι, μας γεμίζει όλους με ελπίδα και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Ο ενθουσιασμός και το συλλογικό πνεύμα συνεργασίας σηκώνουν ψηλά τον πήχη και  μας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους.

Ντυθείτε με κέφι, χαρά, διάθεση και ελάτε να το ζήσουμε!!!. Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί, να ζήσουμε στιγμές ονειρεμένες και αξέχαστες, να στείλουμε το δικό μας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας!!!

Καλή Αποκριά και Καλή Σαρακοστή.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αποκριάτικης Παρέλασης  από την Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2018.

 

ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 4.00 μ.μ.  στην παραλία Βραχατίου (Άγιος Δημήτριος)

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η αποκριάτικη παρέλαση ξεκινάει από τον  Άγιο Δημήτριο μέχρι την παιδική χαρά.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: 15  γκρουπ με 1200 καρναβαλιστές

 

ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ: Στην παρουσίαση του φετινού καρναβαλιού  θα δώσουν  χρώμα και διάθεση η Μαίρη Νικολοπούλου, ο Νίκος Σπυρόπουλος και η Μαίρη Καπώλη.

 

D.J:   Στις μουσικές επιλογές και φέτος ο Κώστας Τσάκωνας που θα μας διασκεδάσει και θα μας παρασύρει στο χορό με καρναβαλικά ακούσματα από latin, samba, mambo, disco, latino, rock n roll ….. και πολλά πολλά ακόμη….

 

Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσουν μοντέρνοι και λάτιν χοροί, κλόουν, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ που θα μας παρασύρουν στο ρυθμό του καρναβαλιού και  στις 19.00 το κάψιμο του καρνάβαλου στο λιμάνι του Βραχατίου όπου ο ουρανός θα φωτιστεί από τα χρώματα των βεγγαλικών.

 

Το γλέντι όμως δε σταματά εδώ. Στα μαγαζιά της παραλίας μας το αποκριάτικο ξεφάντωμα θα συνεχιστεί με πάρτυ και πολλές πολλές εκπλήξεις.

 

 

 

 

                                                                            

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ