Ο Ερυθρός Σταυρός και ο Δήμος Ξυλοκάστρου “πιστοποίησαν” το χιονοδρομικό κέντρο στη Ζήρεια Κορινθίας- βίντεο-φωτό

102

Το χιονοδρομικό κέντρο Ζηρειας Κορινθίας έγινε ασφαλέστερο. Ο νέος Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παναγιωτης Σ.  Ανδρικόπουλος σε συνεργασία με το Δήμαρχο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Ηλία Ανδρικοπουλο και το διευθύνοντα σύμβουλο του χιονοδρομικού κέντρου Σπύρο Αποστολόπουλο διοργάνωσαν διήμερη εκπαίδευση του προσωπικού

του κέντρου ως και ενεργών πολιτών της περιοχής από υψηλού επιπέδου κλιμάκιο εκπαιδευτών  του Ε.Ε.Σ.  Ακολούθησε σεμνή τελετή παράδοσης των σχετικών πτυχίων και διαπίστευσης του κέντρου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ αλλων ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σικυωνίων κ. Χ. Ζαχαριάς, ο αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης κ. Δ. Κάσσιος ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κορινθίας κ. Σ. Δαμασκηνός ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κορινθίας κ. Ν. Κοκκιοπουλος ο Πρόεδρος των Σαρακατσάνων Πελοποννήσου κ. Χ. Γογολας ο Αντιπρόεδρος εμπορικού συλλόγου Ξυλοκάστρου κ. Γ. Καλλιολιας επίσης ο Πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Λουτρακίου του Ε.Ε.Σ. κ. Π. Οικονόμου, Ερυθροσταυριτες στελέχοι Σαμαρείτες Διασώστες εκπαιδευτές και κάτοικοι του ορεινού όγκου. Το όλο πρόγραμμα εντάσσεται στην πολιτική ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.

πηγή- Korinthostv. gr

πηγή-Korinthostv. gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ