Ο Λαγός Επιστρέφει στην Ελλάδα – Τον περιμένουν στις φυλακές Δομοκού

79

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η επιστροφή στην Ελλάδα του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού.

Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει το απόγευμα του Σαββάτου ο χρυσαυγίτης, Γιάννης Λαγός, μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και το αίτημα για έκδοση στη χώρα που ενεργοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η πτήση με τον Γιάννη Λαγό αναμένεται από τις Βρυξέλλες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα, με το άλλοτε κραταιό στέλεχος της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκε σε 13 έτη και 8 μήνες κάθειρξης να αναμένεται στη συνέχεια να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που έχει εκδοθεί σε βάρος του.

Στη συνέχεια αναμένεται να οδηγηθεί -πιθανότατα την Κυριακή- στις φυλακές Δομοκού, όπου βρίσκονται κρατούμενα και τα υπόλοιπα καταδικασθέντα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Ο Γιάννης Λαγός πάντως φέρεται να έχει εκφράσει διαφωνία ως προς το κατάστημα κράτησης που θα αποτελέσει το νέο του σπίτι, ζητώντας να κρατηθεί στον Κορυδαλλό προκειμένου να μπορεί να εκτελεί και τα καθήκοντα του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Παράπονα για τις φυλακές στο Βέλγιο

«Βρίσκομαι σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας, μέσα σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν κάθε βράδυ – γιατί τώρα πλησιάζει το ραμαζάνι – Αλλάχ Ακμπάρ και έχουν όλα τα δικαιώματα και εγώ είμαι εδώ και μιλάω για Ελλάδα και για ορθοδοξία. Αν αυτοί που με φυλάκισαν, νομίζουν ότι θα με κάνουν να φοβηθώ, είναι πολύ γελασμένοι. Δεν με ενδιαφέρει ούτε εάν θα ζήσω ούτε αν θα πεθάνω», ξεκαθάριζε από τις αρχές Μαϊου ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής σχετικά με τις συνθήκες στις φυλακές του Βελγίου όπου κρατούνταν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ