Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ανήμερα της Εθνικής εορτής στο συσσίτιο της Μητρόπολης-βίντεο-φωτό

145
rbt
Επίσκεψη στο συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που τελέσθηκε φέτος κεκλεισμένων των θυρών και ανήμερα της Εθνικής μας εορτής.
 

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας συνοδευόμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Ελευθέριο Μίχο επισκέφθηκε τον χώρο όπου ετοιμάζουν οι εθελοντές και οι εθελόντριες το φαγητό για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και που αυτόν τον καιρό έχουν αυξηθεί λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στο έργο που επιτελούν με την εθελοντική τους προσφορά και δεν παρέλειψε να τονίσει σε όλους να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασίας, ενώ εμφανιστηκε ιδιαιτερα στενοχωρημένος που φέτος η Θεομητορικής εορτή του Ευαγγελισμού έγινε κάτω από αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες για όλους μας

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο Μητροπολίτης και οι εθελοντές του συσσιτίου που σήμερα ηταν επαγγελματίες μάγειροι από τουριστικές επιχειρήσεις που λόγω των μέτρων ειναι κλειστές.

πηγή-https://www.argolikeseidhseis.gr/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ