Ο Μπακογιάννης ήθελε την Πρωτοψάλτη στο Μαξίμου! Όλο το παρασκήνιο

93

Στην περίφημη ιστορία του φορτηγού της Αλκ. Πρωτοψάλτη και το πέρασμά της από το Μέγαρο Μαξίμου και ενώ ως τώρα γνωρίζαμε ότι ο πρωθυπουργός ήταν εκείνος που πρότεινε να περάσουν από την Ηρώδου Αττικού, ο Βηματοδότηςπαρουσιάζει νέα εκδοχή:

«Οι επιτελείς του Μαξίμου διευκρινίζουν τώρα, προς άρση και των όποιων παρεξηγήσεων, ότι η πρωτοβουλία ανήκε αποκλειστικά στον κ. Μπακογιάννη. Εκείνος, επιμένουν, πήρε τηλέφωνο τον Πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει και να του πει ότι το φορτηγό θα περάσει έξω από το Μαξίμου. Το καταγράφουμε απλώς για την ακρίβεια των γεγονότων, δεν το σχολιάζουμε. Τα όποια σχόλια δικά σας…», καταλήγει το εν λόγω σημείωμα.

Ο “Βηματοδότης” αναφέρεται στις δηλώσεις που είχε κάνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, την επόμενη ημέρα και μετά την θύελλα αντιδράσεων για τον συνωστισμό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου που εμφάνισε τον πρωθυπουργό να “σπάει” την καραντίνα. Σε αυτές τις δηλώσεις η γνωστή καλλιτέχνις είχε πει πως ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον δήμαρχο Αθηναίων, ενώ το φορτηγό βρισκόταν στο Κολωνάκι, και του ζήτησε να αλλάξει πορεία και να περάσει από την Ηρώδου του Αττικού, ώστε να του δοθεί η ευκαιρία για τα γνωστά photo op’s. Είναι γνωστό πως η κ. Πρωτοψάλτη έκανε τις δηλώσεις αυτές έχοντας την σχετική πληροφόρηση από τον δήμαρχο Αθηναίων.

“Ωστόσο οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου διευκρινίζουν τώρα, προς άρση και των όποιων παρεξηγήσεων, ότι η πρωτοβουλία ανήκε αποκλειστικά στον κ. Μπακογιάννη. Εκείνος, επιμένουν, πήρε τηλέφωνο τον πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει και να του πει πως το φορτηγό θα περάσει από το Μαξίμου”, μεταφέρει το “Βήμα”, προφανώς από πηγή στο πρωθυπουργικό περιβάλλον. Κάποιοι υποστηρίζουν πως την πληροφορία μετέφερε στον “Βηματοδότη” ο ίδιος ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, άλλοι “δείχνουν” τον Γιώργο Γεραπετρίτη ή γνωστό βετεράνο δημοσιογράφο με ρόλο στις υπηρεσίες του Μαξίμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ