Ο Νίκος Χαρδαλιάς κυνηγάει τον κορωνοϊό, αλλά η κόρη του ανυπομονεί για ολονύκτια πάρτι (φωτο)

19

Την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς απευθύνει αυστηρά μηνύματα προς τους πολίτες να μη συνωστίζονται στα beach bars και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό, η 19χρονη κόρη του Ιωάννα ανυπομονεί για το πρώτο «sex me up» πάρτι του καλοκαιριού σε γνωστό παραλιακό μαγαζί!

Τι κι αν ο Νίκος Χαρδαλιάς (ή αλλιώς… Nick Hard) έχει τον χαρακτηρισμό του «σκληρού» στη μάχη κατά του Covid-19; Τι κι αν ο ίδιος τρέχει και δεν φτάνει τις τελευταίες μέρες με τη νέα «έκρηξη» των κρουσμάτων κορονοϊού; Όπως φαίνεται, η κόρη του έχει βαλθεί να κάνει τη ζωή του ακόμα πιο δύσκολη, αφού πρόσφατα σήκωσε αντάρτικο, ανακοινώνοντας μέσω Instagram το πρώτο πάρτι του γνωστού παραλιακού μαγαζιού Pennarubia!

Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, είχε ζητήσει από τα μέλη της οικογένειάς του να μην κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων.

Ωστόσο, μόλις τελείωσε η καραντίνα, η 19χρονη Ιωάννα άρχισε τις αναρτήσεις στο Instagram, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής το οποίο συστεγάζεται στο γυμναστήριο που ανήκει στην οικογένεια! Ακολούθησαν άλλες αναρτήσεις,από βόλτες με φίλους και εξόδους σε νυχτερινά μαγαζιά, ώσπου έφτασε και η στιγμή για το προχθεσινό insta story.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση της όμορφης φοιτήτριας Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να μιλήσουν για… δύο μέτρα και δύο σταθμά, αφού δεν νοείται ο κ. Χαρδαλιάς να δηλώνει ότι δεν έχουμε απαλλαγεί ακόμη από τον κορονοϊό και η ίδια του η κόρη να διαφημίζει ολονύκτια πάρτι ξεφαντώματος!

Πηγή: Eespresso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here