Ο Πέτρος Τατούλης με διεθνείς προσωπικότητες σε συνέδριο του Economist στο Λουτράκι

96

Το επόμενο διήμερο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης θα υποδεχθεί στο Λουτράκι εξέχουσες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής σκηνής, όπως τον πρώην πρωθυπουργό της Ιρλανδίας JohnBruton, τον Πρόεδρο της Συνέλευσης των Ευρωπαϊκών Περιφερειών Magnus Berntsson, τον Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων Hubert Cottogni, τον Αν. Πρόεδρο του Χρηματοοικονομικού Οργανισμού Rothschild & Co, Paolo Scaroni κ.α.

Αφορμή αποτελεί το Συνέδριο που πραγματοποιείται 10-11 Μαΐου από τον κορυφαίο εκδοτικό Οργανισμό Economist, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και έχει ως θέμα: “Governance and Regional Arteries for Growth”. Την ατζέντα των εργασιών του συνεδρίου πλαισιώνουν πολλά θέματα γύρω από τη σχέση των εθνικών κυβερνήσεων με τις περιφέρειες στο νέο περιβάλλον της διαφαινόμενης μετα-μνημονιακής ενισχυμένης εποπτείας της ελληνικής οικονομίας. Στο επίκεντρο θα τεθούν ακόμα ο ρόλος των περιφερειών στο εγχείρημα της βιώσιμης ανάπτυξης, τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το μοντέλο ανάπτυξης «θαύμα» της Ιρλανδίας κ.α.

Στο Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Consultant Editor του Economist John Andrews, ομιλητές θα είναι ακόμα Υπουργοί, Περιφερειάρχες από την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και αρκετοί ξένοι και Έλληνες επιχειρηματίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ