Ο Πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε προσωπικά στον Ν.Ταγαρά και τον ευχαρίστησε δημόσια

91

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε ομιλία στο Βελλίδειο, στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2021.  εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για φοροελαφρύνσεις, στήριξη στους νέους αλλά και μέτρα… έκπληξη.

Θα τολμούσα να γράψω οτι στη χθεσινή ομιλία του Μητσοτάκη  ένα  σημαντικό “κομμάτι”  ήταν αφιερωμένο  στους σχεδιασμούς και τα έργα που ανέλαβε σχεδίασε και ολοκλήρωσε ο  Νίκος Ταγαράς, με “προμετωπίδα” το  γενικό πολεοδομικό.

Από τη Θεσσαλονίκη, ο Πρωθυπουργός έκανε ειδική αναφορά σε μια σειρά έργα που διαχειρίστηκε και ολοκλήρωσε ο Νίκος Ταγαράς,τυχαίο…δεν νομίζω.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαράς και είπε χαρακτηριστικά: “ Δημοσιεύτηκε και αυτό αποτελούσε μια προσωπική μου δέσμευση και να ευχαριστήσω το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας που κυνήγησε πάρα πολύ και αυτή την εκκρεμότητα- το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο σε ΦΕΚ για το παλιό Στρατόπεδο Μελά.

-Τα θέματα χωροταξίας και οι χρήσεις γης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ  έχουν λυθεί

– Το έργο για το νέο χώρο της ΔΕΘ αρχίζει το 2023

-Δημοσιεύθηκε το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για το παλαιό Στρατόπεδο Παύλου Μελά.

– Το τεχνολογικό πάρκο Thessintec έχει ήδη παραχωρηθεί ως ακίνητο και έχει προβλεφθεί η χρηματοδότησή του.

-Χωροθετήθηκε το Μουσείο Ολοκαυτώματος.

  Εντός των επόμενων μηνών ξεκινούν τα έργα”.

Εδώ να προσθέσω το γενικό πολεοδομικό αφορά όλη τη χώρα Περιφέρειες και δήμους που μετά απο πολλά χρόνια απραξίας τους δίνετε επιτέλους η ευκαιρία και η δυνατότητα να εκτελέσουν έργα αλλάζοντας  ριζικά την εικόνα του τόπου τους.

σ.σ.Σαρδάμ με νόημα!

Ο Πρωθυπουργός κατά την αναφορά του στο έργο που έχει γίνει από τον Κορίνθιο πολιτικό Νίκο Ταγαρά, έκανε και ένα μικρό σαρδάμ. Ευχαρίστησε το Υπουργείο Χωροταξίας.
Υπουργείο Χωροταξίας δεν υπάρχει, αλλά Υφυπουργός Χωροταξίας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος που είναι ο Νίκος Ταγαράς. Ως σαρδάμ με …νόημα ακούστηκε αυτό, καθώς ο καθ΄ύλην αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος  χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης από τον Πρωθυπουργό και φαίνεται!

σ.σ.Καιρός ήταν να επιβραβεύσει δημόσια ο Πρωθυπουργός τους πραγματικούς “Άριστους” που αθόρυβα χωρίς καθημερινό ” Lifestyle” στα πρωινάδικα παράγουν έργο.

Ν.Ν.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ