ο Σεβασμιώτατος κ. Διονύσιος θερμώς ευχαρίστησε τον«ΟΜΙΛΟ ΠΙΕΤΡΗ »για την φιλανθρωπία του

86

Το πρόβλημα της προσφοράς ενός ζεστού και αξιοπρεπούς γεύματος για τους πάσχοντες και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, παραμένει δισεπίλυτο, αφού οι εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οικειοθελώς στα συσσίτια της Ι. Μητροπόλεώς μας αυτές τις δύο ημέρες βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους. Ο «ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ» αποδεικνύει την φιλανθρωπία του αφουγκραζόμενος για άλλη μια φορά τις ανάγκες των Φιλανθρωπικών Δομών της Ι. Μητροπόλεώς μας και μέσω της πρωτοβουλίας των ιδιοκτητών του έρχεται να προσφέρει περίπου χίλιες (1000) μερίδες φαγητού, στα «Γεύματα Αγάπης» της Ι. Μητροπόλεώς μας και συγκεκριμένα στον Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου, στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κιάτου και στον Ι. Ναό Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου.

Η εθελοντική αυτή πρωτοβουλία του «ΟΜΙΛΟΥ ΠΙΕΤΡΗΣ» προστίθεται σε όλες τις υπόλοιπες, ιδιωτών και επιχειρήσεων, που αποδέχονται την φιλανθρωπική και κοινωνική προσφορά της Ι. Μητροπόλεώς μας και την συνδράμουν και την ενισχύουν, ως γνήσιοι «μαθητές» του Χριστού, που πραγματοποιούν τον λόγο Του «ἐπείνασα γὰρ καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν» (Ματθ. κε΄, 35).

Όσοι περισσότεροι μιμητές και συνοδοιπόροι βρεθούν στον ίδιο δρόμο, αυτόν της προσφοράς, τόσο περισσότερο θα δίδονται, έστω και μικρές δόσεις χαράς και ελπίδας, θα απαλύνεται, έστω και ελάχιστα, ο πόνος πολλών αναξιοπαθούντων, αλλά και θα δηλώνεται προς όλους το ενδιαφέρον, η εμπιστοσύνη και η αγάπη του ενός για τον άλλον, γεγονός που φαντάζει δυστυχώς τόσο μακρινό στις μέρες μας.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος θερμώς ευχαρίστησε όλους όσοι ενίσχυσαν και ενισχύουν το Φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ