Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου συμπάσχει…και αναβάλλει το ετήσιο Αντάμωμα του

43

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου, ένας ζωντανός οργανισμός που απηχεί τον σφυγμό και εκφράζει τις ανάγκες της κοινωνίας μέσα στην οποία δραστηριοποιείται, συμπάσχει στο βαρύ εθνικό πένθος, στην εθνική τραγωδία που βιώνουμε όλοι αυτές τις ημέρες.

Γι αυτό αναβάλλει το Ετήσιο Αντάμωμά του, που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 29/07/2018, ταυτιζόμενος και με τη βούληση των συνδιοργανωτών της εκδήλωσης (Περιφέρεια Πελοποννήσου και δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης), καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να συμπαρασταθούμε στα θύματα των πυρκαγιών της 23ης Ιουλίου άμεσα και αποτελεσματικά και προς αυτήν την κατεύθυνση ο Σύλλογός μας ήδη κινείται.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου προτρέπει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να προσφέρουν αίμα σε Δημόσια Νοσοκομεία ή Κέντρα Υγείας λόγω της μεγάλης ανάγκης μετά την ανείπωτη εθνική τραγωδία. Στις δύσκολες αυτές στιγμές ας συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε. Οι εγκαυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του. Ας αποδείξουμε με τη δράση μας ότι πάνω απ’ όλα είμαστε συν-άνθρωποι. Όλοι μαζί μπορούμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here