Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ο τουρισμός η μόνη “σανίδα”σωτηρίας μας…τον απειλούμε με την απίστευτη χαλαρότητα μας…

Ο τουρισμός η μόνη “σανίδα”σωτηρίας μας…τον απειλούμε με την απίστευτη χαλαρότητα μας…

18

 Μην έχοντας ζήσει την πραγματική καταστροφή της Ιταλίας, της Ισπανίας, του Βελγίου ή της Ολλανδίας και μην έχοντας δει μπροστά μας τον πραγματικό τρόμο που σχεδόν κάθε ένας άνθρωπος έχει έναν γνωστό νεκρό από κορονοϊό, αρκετοί από εμάς έχουμε παρασυρθεί στις φωνές των συνομωσιολογικών σειρήνων.

Γύρω μου παντού τον τελευταίο καιρό βλέπω απίστευτη χαλαρότητα στα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που χρειάζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Καμία προσοχή στις αποστάσεις, συνωστισμοί χωρίς λόγο, κακή χρήση μάσκας. Και αυτή είναι η καλή περίπτωση.

Επιπλέον παντού άνθρωποι φωνάζουν δυνατά ή γράφουν στα social media , ότι ο ιός δεν είναι και τίποτα φοβερό, ότι τελικά δεν θα πάθουμε τίποτα, ότι υπάρχουν ήδη θαυματουργές θεραπείες, ότι δεν θα κάνουμε ποτέ το εμβόλιο, ότι θέλουν να μας τσιπάρουν.

Το παράλληλο σύμπαν των λεφτόδεντρων και της υπερήφανης πολιτικής συνεχίζει σε μια μερίδα συμπολιτών μας και σήμερα και έχει τη μορφή ενός κόσμου που δεν υπάρχει ιός, που όλα είναι κατασκευασμένα για να μας “πουλήσουν τα εμβόλια”.

Ξέρετε το “θέλουν να μας τσιπάρουν” είναι πρώτος ξάδερφος του “θέλουν να μας χρεοκοπήσουν”

Και ακόμα και εάν υποθέσουμε πως αυτοί είναι πολύ λιγότεροι από το 62 %, που όντως είναι, εδώ έχουμε ένα μεγάλο μειονέκτημα.

Στην πανδημία δεν χρειάζεται να έχουν οι “έχοντες άγνοια κινδύνου” την πλειοψηφία.

Ακόμα και μικρή μειοψηφία να υπάρχει, αρκεί μια μικρή κρίσιμη μάζα ανθρώπων που δεν τηρεί τα μέτρα, για να ξεκινήσει μια τεράστια εκθετική αύξηση της νόσου και των θανάτων.

Γιατί αντίθετα από τις απόψεις, ο ιός τρυπώνει εύκολα ακόμα και σε αυτόν που δεν τον επιθυμεί.

Μέσα στον τάφο, κωλοτούμπα δεν χωράς να κάνεις.

liberal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here