Οι απλές, καθημερινές απαιτήσεις ενός κρατουμένου! Ο Φουρθιώτης απολαμβάνει ήδη ζεστό φαγάκι και χαζεύει συνδρομητικά κανάλια

Τους… δουλεύει όλους ψιλό γαζί ο Μένιος Φουρθιώτης! Η παραγγελία του για να λαμβάνει πρωινό με γάλα αμυγδάλου και κρουασάν, που έγινε δεκτή από τους υπευθύνους των φυλακών Κορυδαλλού, δεν ήταν παρά η κορυφή του παγόβουνου για τον πρώην τηλεπαρουσιαστή. Πλέον, αφού είδε ότι ικανοποιήθηκε το αίτημά του για ειδική διατροφή, απαιτεί να πάει στη φυλακή ο… προσωπικός του κομμωτής για να τον κουρέψει, αλλά και να μετατρέψει το κελί του σε τηλεοπτικό στούντιο για να κάνει live εκπομπές!

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την πρώτη τηλεφωνική συνέντευξη που είχε δώσει σε τηλεοπτική εκπομπή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού και τους… ύμνους στη γενική γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, και το αρμόδιο συμβούλιο της φυλακής έκανε δεκτό το αίτημα του Φουρθιώτη να απολαμβάνει ειδική διατροφή, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ετσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ένα συγγενικό του πρόσωπο, που έχει ορίσει ο ίδιος, του φέρνει τρόφιμα της επιλογής του, τα οποία συντηρεί σε ψυγείο στον θάλαμό του και τα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο. Επίσης, εγκρίθηκε το αίτημά του για πρόσβαση σε συνδρομητική τηλεόραση σε δύο πλατφόρμες με δορυφορικά κανάλια. Ομως, ο άλλοτε τηλεστάρ, που έχει προφυλακιστεί για τη στημένη επίθεση με πυροβολισμούς από συνεργούς του έξω από το σπίτι του, φαίνεται πως πήρε… φόρα και κατέθεσε νέα αιτήματα, τα οποία έκαναν τους υπευθύνους του σωφρονιστικού καταστήματος να τραβάνε τα μαλλιά τους! Οπως φαίνεται, ο Μένιος Φουρθιώτης έχει μπερδέψει τις φυλακές με resort & spa!

Αυτή τη φορά ζήτησε ειδική άδεια για να πάει στη φυλακή ο προσωπικός του κομμωτής και να τον κουρέψει! Οπως ήταν εύλογο, το παράλογο αίτημά του απορρίφθηκε, καθώς δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της φυλακής για κανέναν κρατούμενο. Ομως, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν σταμάτησε σε αυτό, αλλά υπέβαλε ένα ακόμη αίτημα, να του δοθεί άδεια για να συμμετέχει στην τηλεοπτική του εκπομπή ζωντανά μέσα από το κελί του, μετατρέποντας τη φυλακή σε τηλεοπτικό στούντιο!

Το απίστευτο αίτημα υποβλήθηκε εγγράφως στο συμβούλιο των φυλακών, το οποίο θα συνεδριάσει για να αποφανθεί. Μάλιστα, στο συμβούλιο εκκρεμεί και άλλο αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη, αυτό της αποφυλάκισής του με τη συμπλήρωση δύο μηνών από την προφυλάκισή του, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, για την κατάσταση της οποίας προσκόμισε σχετικά έγγραφα. Ομως, η πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική, με το σκεπτικό πως δεν καθίσταται αναγκαία η αποφυλάκιση ενός κρατουμένου με νόσημα όπως αυτό που έχει ο παρουσιαστής.

πηγή-newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *