Ο ΧΡ. ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

98
Μου δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσω
με τον κ. Χρήστο Βλαχοπάνο,
Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Κορινθίας,
πριν δύο χρόνια, όταν πραγματοποίησα ρεπορτάζ
για τον συγκεκριμένο Σύνδεσμο.
Με είχε υποδεχτεί, όπως και ο τότε Ταμίας κ. Γεώργιος Καρακάσης,
με ευγένεια, καλοσύνη, δυναμική, αλλά και πολλά χαμόγελα,
για να με ξεναγήσει στους εντυπωσιακούς ιδιόκτητους χώρους του Συνδέσμου και να με ενημερώσει για το δύσκολο έργο που επιτελεί ένας Διαιτητής και για το πόσο ευάλωτος είναι στην κριτική των οπαδών, των φιλάθλων, των παραγόντων του ποδοσφαίρου, αλλά και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 
Επίσης μου είχε εξηγήσει το πόσο ευαίσθητες είναι οι ισορροπίες στη διαχείριση καλοπροαίρετης ή κακοπροαίρετης κριτικής, ώστε να προφυλάσσεται η τιμή και η υπόληψη των διαιτητών.
Χαρακτηριστικά ενθυμούμαι την ανακοίνωση-απάντηση του Συνδέσμου σε ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Α.Ο.Περαχώρας, για κακή διαιτησία στον αγώνα με τον Α.Ο. Σπαθοβουνίου, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία ήταν προσεχτικά διατυπωμένη, από τον Σύνδεσμο των Διαιτητών, χωρίς ακρότητες, ρεβανσισμούς και προκλήσεις, θέτοντας, απλά, υπόψη της κοινής γνώμης και την άποψη-τοποθέτησή του, αναδεικνύοντας ποιότητα στο γραπτό λόγο.
Τότε, ολοκληρώνοντας το ρεπορτάζ για το Σύνδεσμο, είχα αποκομίσει πολλές θετικές εντυπώσεις για την άσκηση του ρόλου του Προέδρου, από τον κ. Βλαχοπάνο, λαμβάνοντας υπόψη και την πολύτιμη συμβολή της ιδιότητάς του, στη διαχείριση κρίσιμων θεμάτων, αφού είναι εν ενεργεία Αστυνομικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΕΔΩ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ