Πέθανε στα 58 ο αγωνιστής της Αριστεράς Γρηγόρης Καραγκούνης – Βαρύ πένθος για την οικογένεια Τσίπρα

101

Τα ξημερώματα της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο  ο αγωνιστής της Αριστεράς, Γρηγόρης Καραγκούνης σε ηλικία 58 ετών, αφού είχε νοσηλευτεί στο Ευγενίδειο Νοσοκομείο.

«”Έφυγε” τα ξημερώματα της Παρασκευής ο αγωνιστής της Αριστεράς Γρηγόρης Καραγκούνης. Ο Γρηγόρης γεννήθηκε στην Κυψέλη Αιτωλοακαρνανίας το 1959. Μετακόμισε στην Αθήνα, και σε πολύ νεαρή ηλικία εντάχθηκε στη μαθητική οργάνωση της ΚΝΕ, στους Αμπελόκηπους. Διετέλεσε αργότερα γραμματέας μιας από τις πιο μαζικές οργανώσεις της Κομμουνιστικής Νεολαίας στην περιοχή, και στη συνέχεια πέρασε σε πολύ νεαρή ηλικία στο ΚΚΕ και μετέπειτα στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανιδιοτελής, αποφασιστικός και πιστός στα ιδεώδη της Αριστεράς σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στις γραμμές μας» αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως συμπληρώνει η ανακοίνωση «ήταν παντρεμένος με την αδελφή του πρωθυπουργού Ζαννέτ Τσίπρα, με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και στους συντρόφους του Γρηγόρη. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο, στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο της Δροσιάς».

Η ανακοίνωση καταλήγει με την επιθυμία της οικογένειας «αντί για στεφάνια, να ενισχυθούν οι Γιατροί του Κόσμου.

 

 

Στη μέση η Ζανέτ Τσίπρα -Ο σύζυγός της άφησε την τελευταία του πνοή

Στη μέση η Ζανέτ Τσίπρα -Ο σύζυγός της άφησε την τελευταία του πνοή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ