Πέτρος Τατούλης «Μας γεμίζει περηφάνια η δύναμη ψυχής των αθλητών του AncientMesseneOpen»

79

 

Στην τελετή απονομών του 3ου διεθνούς τουρνουά τένις με αμαξίδιο «AncientMesseneOpen»συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

Στο διεθνές τουρνουά, που στήριξε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, συμμετείχαν αθλητές από δώδεκα χώρες, οι οποίοι εκτός της αγωνιστικής τους παρουσίας, πέρασαν μηνύματα ζωής, θάρρους και αξιοπρέπειας.

Στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είπε «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για όλη την Πελοπόννησο, το ότι οι αθλητές αυτού του τουρνουά βρήκαν την δύναμη ψυχής και το κουράγιο, προκειμένου να οργανώσουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αυτό το εξαιρετικό event, αυτή την εξαιρετική διοργάνωση που διευρύνει τα όρια της ανθρωπιάς μας, αλλά και τη συνεννόησης και της συνεργασίας που είναι απαραίτητη.

Εμείς εδώ στην Πελοπόννησο, είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς, είμαστε πολύ περήφανοι για τον αγώνα που δίνετε και είμαστε περήφανοι για την δύναμη ψυχής που κρύβετε μέσα σας. Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω δημόσια που μας δώσατε αυτή την ευκαιρία.

Είστε σε μία Περιφέρεια που αποτελεί την ψυχή και τον κορμό της εθνικής ιστορίας. Η Πελοπόννησος είναι το κέντρο του Πολιτισμού και θεωρώ ότι θα φύγετε με πολύ καλές εντυπώσεις για μας.

Όπως και στην σημερινή περιήγηση σας στην Αρχαία Μεσσήνη, θα πρέπει να καταλάβετε ότι είσαστε σε μία Περιφέρεια που για 10000 χρόνια υπάρχει συνεχής κατοίκηση.

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ικανοποίηση μου, αλλά και τις ευχαριστίες μου απέναντι στα τρία πρόσωπα που συνέβαλλαν και πήραν  αυτή την πρωτοβουλία, τον Γιώργο Λαζαρίδη, τον Ανδρέα Ζαγάκο και τον Άρη Κορομηλά. Θέλω να σας πω ότι για του χρόνου να αρχίστε από τώρα την προετοιμασία, ώστε να είναι ακόμα καλύτερο αυτό το διεθνές γεγονός.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα σας καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι από το κόστος του 4ου αγώνα, που πρέπει να σηματοδοτήσει έναν καινούργιο συμβολισμό για τον αγώνα που κάνετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here