Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Δευτέρας (01/09) η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Παναρκαδικού νοσοκομείου, Διαμάντω Σαραντοπούλου.

Η κα.Σαραντοπουλου ανέφερε πως από τους 948 εργαζόμενους στο Πανακαδικό νοσοκομείο περίπου 150 δεν έχουν εμβολιαστεί.

Αν τελικά αυτοί οι εργαζόμενοι (νοσηλευτικό προσωπικο, γιατροί, διοικητικό προσωπικο) τεθούν σε αναστολή, τότε τα προβλήματα που θα προκύψουν για την λειτουργία του νοσοκομείου θα είναι τεράστια και ειδικά σε μια εποχή που ακόμα δίνεται σκληρή μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως έχει ανοίξει δεύτερη κλινική για νοσηλεία ατόμων με covid στο νοσοκομείο, όπου ήδη νοσηλεύονται 22 άτομα!

Η κα Σαραντοπούλου ξεκαθάρισε, πως σκοπός είναι να ενισχυθεί περεταίρω με προσωπικό το νοσοκομείο και όχι να αποδυναμώνεται με την απομάκρυνση προσωπικού, το οποίο είναι έμπειρο και απολύτως απαραίτητο.

Παράλληλα δήλωσε, πως το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου λειτούργησε μέχρι αργά χτες το βράδυ, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να εμβολιαστούν.

Τέλος ανέφερε, πως οι διαπιστωτικές πράξεις για το ανεμβολίαστο προσωπικό αναμένεται να εκδοθούν εντός της ημέρας και πως υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι στον ψυχιατρικό τομέα, που μπορούν, να εμβολιαστούν έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *