Πανελλαδικές 2018: Ο πρώτος των πρώτων…!!!

85

Ο Ευαγγελινός Μιχελής, από τα Δενδρινάτα Πυλάρου της Κεφαλονιάς είναι ο φετινός αριστούχος, πρώτος των πρώτων στις Πανελλαδικές.

Συγκέντρωσε 19,376 μόρια, τα οποία και τον βάζουν από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Ένα παιδί γεμάτο όνειρα που δουλεύει στη ρεσεψιόν τουριστικής επιχείρησης για να βγάλει το χαρτζιλίκι του για το καλοκαίρι!

«Δεν το περίμενα αρχικά ότι θα τα είχα πάει σε τέτοια έκταση καλά. Περίμενα έναν βαθμό που θα με έβαζε στην Ιατρική, που ήταν και η επιλογή μου, όμως ήταν μία έκπληξη και για μένα!» λέει ο Ευαγγελινός Μιχελής στο inkefalonia.gr. Έμαθε ότι αρίστευσε εν πλω! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πώς έμαθε τον βαθμό του στις Πανελλήνιες.

Όπως είπε: «Βρισκόμουν με φίλους στο καράβι της επιστροφής από διακοπές στην Πάρο. Ψάχναμε στο ίντερνετ , όμως είχε πέσει η σελίδα του Υπουργείου. Είχαμε το τηλέφωνο μία καθηγήτριας και μας είπε τα ευχάριστα νέα εν πλω. Μάλιστα όλοι όσοι είχαμε πάει διακοπές περάσαμε και ήταν η καλύτερη κατάληξη για τις διακοπές μας». Στην κλισέ ερώτηση που κάνει πάντα ένας δημοσιογράφος για το πόσες ώρες διαβάσματος είχε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του, ο Ευαγγελινός δεν θέλει να το «παίξει» δήθεν. Παραδέχεται ότι ειδικά τον τελευταίο καρό διάβαζε πολλές ώρες της ημέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ