ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ – ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

79

H είσοδος του σπιτιού είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης αλλά και η ίδια η οικογένεια όταν έρχεται από την δουλειά, από το σχολείο, από τα ψώνια αλλά και όταν περνάει τις ευχάριστες ώρες στην αυλή του.

Πρέπει να είναι πάντα καθαρή και όμορφη γι’αυτό και εμείς συλλέξαμε από το διαδίκτυο πανέμορφες, έξυπνες και οικονομικές ιδέες με υλικά που μπορούμε ακόμα και σε μιά έξοδό μας στη φύση ή στο διπλανό πάρκο, ή ακόμα και στο παντοπωλείο και το μανάβικο της γειτονιάς μας, για να την ομορφύνετε. Φυσικά τα λουλούδια και τα στεφάνια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο…

Πανέμορφα διακοσμητικά μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα είδη δώρων αλλά και στα μικρά καταστήματα της γειτονιάς σας. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και δημιουργείστε την τέλεια είσοδο και μάλιστα μπορείτε εάν δεν σας αρέσει το χρώμα της πόρτας σας ή εαν το βαρεθήκατε να το αλλάξετε. Ρωτήστε τα εξειδικευμένα καταστήματα και θα σας πουν με τι μπογιές και πως μπορείτε να τις βάψετε. Όλα γίνονται… αρκεί να έχετε διάθεση, όρεξη και φαντασία.

Δείτε μερικές ιδέες για να εμπνευστείτε:

H συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ