Παπαχελάς: Προσέξτε πάρα πολύ, είναι ύπουλος ιός – Εγώ τον υποτιμούσα

149

Ο Αλέξης Παπαχελάς, έστειλε μήνυμα στον κόσμο να πάρει πολύ σοβαρά την ασθένεια, λέγοντας πως και ο ίδιος υποτίμησε τον κορονοϊό και βρέθηκε στην εντατική. “Προσέξτε πάρα πολύ, είναι ένας πάρα πολύ ύπουλος ιός. Εγώ τον υποτιμούσα γιατί ήμουν καλά την πρώτη εβδομάδα, δούλευα από το σπίτι, ένιωθα ότι πάσχω από απλή γρίπη. Είχα βήχα, πόνους πυρετό, σαν μια βαριά γρίπη. Είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, κάτι πολύ βαρύ. Διάβαζα ότι αφορούσε ηλικιωμένους, ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας. Εγώ ούτε ηλικιωμένος είμαι, ούτε σοβαρά προβλήματα υγείας έχω. Και ξαφνικά βρέθηκα -μάλλον από κακή τύχη- στην εντατική. Το μήνυμά μου είναι προσέξτε: Μείνετε σπίτι, πάρτε το σοβαρά. Αφορά όλους μας αυτό το πράγμα. Είδα τους γιατρούς να δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό κάθε ημέρα”, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε αναφορικά με την εμπειρία του στο νοσοκομείο:

“Είναι επώδυνη η μοναξιά. Κάνεις black humor με τον εαυτό σου. Είναι μια εμπειρία, μαθαίνεις τον εαυτό σου, μαθαίνεις ότι είχες αντοχές που δεν ήξερες ότι έχεις. (…) Να μην ξεχάσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους στα νοσοκομεία, όταν ξαναβγούμε στους δρόμους”.

“Τα τελευταία χρόνια αποθεώναμε δημοσιογράφους, τραγουδιστές, celebrities και ξεχάσαμε τους ανθρώπους της προσφοράς. Οι πλούσιοι αυτής της χώρας να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους”, είπε ανάμεσα σε άλλα.

“Δεν το πήρα στην αρχή σοβαρά, αλλά με την Ιταλία κατάλαβα πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα. Νομίζω ότι ο πλανήτης άργησε να το πάρει στα σοβαρά όλο αυτό. Αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει έλλειψη παγκόσμιας ηγεσίας”, τόνισε.

Μάλιστα έδειξε στον αέρα μία φωτογραφία που έβγαλε με μία νοσηλεύτρια μέσα στο νοσοκομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ