Παρέμβαση Τ. Πιέτρη στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις εργασίες στην πλατεία Π. Τσαλδάρη (Περιβολάκια)

68

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 28/9/2018 ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κόρινθος 2014 – 2019 και Δημοτικός Σύμβουλος Τιμολέων Πιέτρης ζήτησε να ενημερωθεί το σώμα από τον Δήμαρχο Κορινθίων για την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιούνται αυτό το χρονικό διάστημα από τον Δήμο με στόχο την ανάπλαση της πλατείας Π. Τσαλδάρη (Περιβολάκια).

Συγκεκριμένα, ο κ. Πιέτρης επισήμανε, κατ’ αρχάς, ότι η επιτυχής ολοκλήρωση της ανάπλασης και της αναβάθμισης της κεντικής πλατείας της πόλης μας είναι κοινή επιθυμία όλων των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών του Δήμου Κορινθίων. Όμως, η επιβράδυνση των εργασιών είναι μια εξέλιξη που πρέπει να μας προβληματίσει, καθώς επιδρά δυσμενώς στην ομαλή καθημερινότητα του κέντρου της πόλεως και πλήττει την εικόνα της Κορίνθου στους επισκέπτες της, ημεδαπούς ή αλλοδαπούς.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος ρωτήθηκε από τον κ. Πιέτρη για ποιον λόγο οι εργασίες ανάπλασης, οι οποίες ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, έχουν παγώσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, πότε θα ξεκινήσουν και πάλι και πότε προβλέπει ότι θα ολοκληρωθούν οριστικά.

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι το προσωρινό πάγωμα των εργασιών οφείλεται στην καθυστέρηση προμήθειας των εργολαβών με κάποια απαραίτητα υλικά, ότι η ανάπλαση θα συνεχιστεί και πάλι μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς επίσης ότι το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ