ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

110

Χθες Τρίτη 28 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Χάρη Βυτινιώτη και κα Αθηνά Κόρκα παρέδωσαν προπληρωμένες κάρτες έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Στο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο. Στο Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και στον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσολάκο. Στο Δήμαρχο Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο και στους παρευρισκομένους Αντιδημάρχους Μαρία Καλλίρη, Ανδρέα Σιάχο και Θοδωρή Ράπτη. Στο Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Στο Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη και στον προϊστάμενο κοινωνικής υπηρεσίας Αργύρη Παναγιώτη
Τέλος σήμερα 29 Απριλίου ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση, παραδίδοντας ο
Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Γκιολής μέρος των προπληρωμένων καρτών και στο Δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο και στους Αντιδημάρχους Σωτήρη Σκάζα, Αθανάσιο Καρκώνη και στην υπεύθυνη προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Νεμέας κα Παρασκευοπούλου Ελένη.
Οι κάρτες, οι οποίες αφορούν σε αγορά τροφίμων για δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ και καλύπτουν περίπου το 75% των δικαιούχων σήμερα, θα προωθηθούν προς τους δικαιούχους μέσω των υπηρεσιών των ανωτέρω Δήμων της ΠΕ Κορινθίας. Πρόκειται για έκτακτη οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω πιστώσεων που
εξασφαλίστηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών για τρεις μόνο Περιφέρειες της χώρας και η οποία σύντομα θα ολοκληρωθεί σε όλο της το ποσοστό.
Οι Δήμαρχοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη του Νομού και τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκιολής τόνισε πως η Περιφέρεια θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους Κορίνθιους συμπολίτες του, τόσο στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων της καθημερινότητας όσο και στην προώθηση έργων του εκάστοτε Δήμου.
Τέλος αναφέρθηκε στη στήριξη της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εσωτερικών θέλοντας να ευχαριστήσει τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο αλλά προπάντων τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου όλο αυτό το δύσκολο διάστημα έχει αποδειχθεί μέσω των υπηρεσιών της Κυβέρνησης, μέγας αρωγός οπουδήποτε και εάν έχει απαιτηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ