Παραιτήθηκε ο Γιώργος Βουδούρης απο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βέλου-Βόχας

176

Νέα παραίτηση από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βέλου-Βόχας, από την αντιπολίτευση όμως αυτή τη φορά. Άλλος ένας Γιώργος, μετά τον Πρεδάρη, υπέβαλε την παραίτησή του από Δημοτικός Σύμβουλος. Πρόκειται για τον Γιώργο Βουδούρη, δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης.

Την έδρα του κ. Βουδούρη, καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού «Το Μέλλον Σήμερα» κ. Σούλα Μπιτσάκου. Η κ. Μπιτσάκου ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία του Βραχατίου αλλά και της ευρύτερης Βόχας, αναμένεται να δώσει ένα διάσταση και νέα δυναμική στο δημοτικό συμβούλιο.

Πολυσχιδής ως προσωπικότητα, γνωστή για τις απόψεις της αλλά και τις δράσεις της στον τομέα του Εθελοντισμού, του Πολιτισμού, αλλά και των Γραμμάτων η Σούλα, είναι όπως όλοι ξέρουν, η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου Μπιτσάκου, στο Βραχάτι.

Το βιβλιοπωλείο αυτό, όπως πολλές φορές έχουμε γράψει από τις στήλες της εφημερίδας μας, είναι ένα μοναδικό κόσμημα για τον πολιτισμό και τα γράμματα στην περιοχή μας, αλλά και γενικότερα σε όλη την Κορινθία και έχει πολλές φορές φιλοξενήσει μοναδικές εκδηλώσεις στους χώρους του.

πηγή-gnomipoliton.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ