«Παραιτήθηκε» ο 82χρονος διορισμένος απο την Ν.Δ. διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας…!

81

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, ο Κωνσταντίνος Πατέρας παραιτήθηκε από τη θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και κατόπιν παρέμβασης Μαξίμου, ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του  82χρονου πρώην γυμνασιάρχη από το πόστο του διοικητή στο Γ.Ν.Καρδίτσας.

Είχαν προηγηθεί οι έντονες αντιδράσεις, ακόμη και από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, μιας και ο κ. Πατέρας ήταν υποψήφιος πολιτευτής με το κυβερνών κόμμα.

Ο 82χρονος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας μάλιστα, σε μια προσπάθειά του να χαμηλώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης που ξέσπασε στο άκουσμα της είδησης του διορισμού του, μας ενημερώνει πως προτιμά τον μισθό του διοικητή από τη σύνταξή του και πως του είχε τάξει τη θέση ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης;  Τελικά, δεν θα χρειαστεί να το κάνει…

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «ρουσφέτια», τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι η ΝΔ έχει μετατρέψει το χώρο της δημόσιας υγείας σε «”πάρκινγκ” κουμπάρων, συγγενών και αποτυχημένων βουλευτών της ΝΔ», ζητώντας την απομπομπή του Βασίλη Κικίλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ