Παραλια Λεχαίου : Πολυτελές αυτοκίνητο έπεσε για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο στη θάλασσα-φωτό

58

Πανικός επικράτησε στην παραλία του Λεχαίου  σήμερα το μεσημέρι  της Δευτέρας, όταν  ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή της παραλίας Λεχαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώστη που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί, ο ατυχής οδηγός πήγε να βάλει όπισθεν αλλά… αντί αυτού πέρασε το δρόμο και βρέθηκε μέσα στην θάλασσα.

Το γεγονός αναδεικνύει ένα κοινωνικό πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα , αυτό των ηλικωμένων οδηγών , μιας και ο συγκεκριμένος οδηγός είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο , που χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει στην θάλασσα.

 

Δεν θα το πιστέψετε: είναι η δεύτερη φορά το ίδιο περιστατικό – Δείτε τι είχε γίνει πέρσι στο ίδιο σημείο με το ίδιο αυτοκίνητο.

Λίγο έλειψε να κάνει το αυτοκίνητο βουτιά στη θάλασσα στον παραλιακό δρόμο Άσσο- Λέχαιο.

Το επικό αυτό παρκάρισμα συνέβη στον παραλιακό δρόμο Άσσο – Λέχαιο και ο οδηγός μάλλον κάτι άλλο ήθελε να κάνει και όχι να φέρει το αυτοκίνητό του μια ανάσα από τη θάλασσα.
Αφού όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από έναν λανθασμένο χειρισμό, αντί να βάλει «πρώτη» έβαλε όπισθεν, με αποτέλεσμα το ΙΧ αυτοκίνητο να ανέβει πάνω στα βράχια και λίγα εκατοστά πάνω από το νερό στην παραλία Λεχαίου. Eυτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here