“ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ” ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ!-ΦΩΤΟ

94
Παράσταση νίκης στον Παναγιώτη Νίκα έδωσαν οι γυναίκες της Μεσσηνίας, στην εξαιρετικά επιτυχημένη και πολυπληθή συγκέντρωση γυναικών, που οργάνωσε ο Συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», την Πέμπτη 16 Μαΐου το βράδυ, στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο Elite. 
Κατά την ομιλία του, ο Παναγιώτης Νίκας, ευχαρίστησε τις εκατοντάδες γυναίκες καθώς και την υποψήφια Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ για την παρουσία τους και για την υποστήριξή τους και αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα κοινωνικά και προνοιακά. 
Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε πως οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ο άνθρωπος γενικότερα, θα είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»! Οι πρωτοβουλίες που θα ληφθούν για την κοινωνική μέριμνα θα είναι πολλές. Μια ικανή Περιφερειακή Αρχή οφείλει να προασπίζει τα δικαιώματα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και να εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες για όλους κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις! 
Η νίκη είναι γένους θηλυκού! Δουλεύουμε συστηματικά και σκληρά, με χέρια καθαρά, όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη! Μια νίκη που θα σημαίνει νίκη για τη γυναίκα, νίκη για την οικογένεια, νίκη για τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο, γιατί η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ