ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΪΦΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ, ΜΕ ΓΛΥΚΟΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ

21

Αυτές τις γιορτινές ημέρες τα παστουρμαδοπιτάκια με την γλυκοκαυτερή σάλτσα ντομάτας είναι ο πιο ωραίος μεζές για τις μαζώξεις γύρω από το τζάκι!

Τραγανό φύλλο, χωρίς πολλά λάδια και αυτή η θεική γέμιση με κασέρι και παστουρμά απλά υπέροχο …

Υλικά

250 γρ. φύλλο καταϊφι (arla)
10 φέτες παστουρμά
300 γρ. κασέρι Ξάνθης
Ελαιόλαδο

Περισσότερα ΕΔΩ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here