ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ

87

 Αγαπητοί μας Χριστιανοί, με την ευκαιρία της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος η Ι. Μητρόπολις Κορίνθου διοργανώνει επίκαιρη Εκδήλωση, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00’, στον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, με θέμα: «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ». Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει Ύμνους από την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, οι οποίοι, θα αποδοθούν από την Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ» και την χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως μας υπό την διεύθυνση του μουσικοδιδασκάλου – χοράρχη κ. Αναστασίου Γκιούλη, Πρωτοψάλτη του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και της κ. Χριστίνας-Παταπιάς Μήτρου.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία από τον Θεολόγο – Δημοσιογράφο και υπεύθυνο προγράμματος του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Πειραϊκή Εκκλησία» κ. Λυκούργο Μαρκούδη, με θέμα: «Οδοιπορικό στην Αγία Γη», κατά την διάρκεια της οποίας  θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό από τας Ιερά Προσκυνήματα των Αγίων Τόπων.

Η προσέλευσή και η συμμετοχή σας στην μουσικοπτικοακουστική αυτή Εκδήλωση της Ι. Μητροπόλεως μας θα συντελέσει τα μέγιστα προς την κατάλληλη πνευματική σας προετοιμασία εν όψει των κοσμοσωτηρίων εορτών των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ