ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ-ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ”…!

96

Με την πραγματοποίηση του οδοιπορικού διαβούλευσής μας με τους πολίτες -με το #vanaki μας- βρεθήκαμε σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Κορινθίων και συνδιαμορφώσαμε μαζί τους το Πρόγραμμά μας για την εξέλιξη του τόπου μας.

Επιστρέφουμε στις ίδιες περιοχές για μια δέσμευση τιμής:  τη συνεπή υλοποίηση του Προγράμματός μας με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

Ακριβώς στα μισά των προεκλογικών περιοδειών -ομιλιών μας, η μεγάλη μας ικανοποίηση δεν αφορά μόνο τη μαζική και δυναμική παρουσία και συμμετοχή των συντοπιτών μας. Αφορά κυρίως την αναγνώριση από τους πολίτες της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που καταθέτουμε από την αρχή του αγώνα μας.

Δεσμευτήκαμε να συνδιαμορφώνουμε μαζί τους την επόμενη μέρα και το κάναμε πράξη!

Δεσμευτήκαμε να συναποφασίσουμε για όσα έχουμε καθήκον ναθέσουμε ως προτεραιότητες στο Πρόγραμμά μας  και το κάναμε πράξη!

Δεσμευτήκαμε ότι θα επιλέξουμε τους καταλληλότερους για τη Διοίκηση του Δήμου Κορινθίων και το κάναμε πράξη!

Δεσμευόμαστε ότι θα πετύχουμε μαζί με τους πολίτες την εξέλιξη του τόπου μας, χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες, και θα το κάνουμε πράξη!

Ευχαριστούμε τους συντοπίτες μας στον Μαψό, στον Κουταλά, στο Σπαθοβούνι, στον Άγιο Βασίλειο, στην Κλένια, στο Στεφάνι, στο Αγιονόρι, στο Χιλιομόδι, στο Αλαμάνο, στον Άγιο Ιωάννη, στα Αθίκια, στο Αγγελόκαστρο, στο Σοφικό, στον Κόρφο, στην Ξυλοκέριζα και στα Εξαμίλια για τη δύναμη που μας έδωσαν για την τελική ευθεία προς τη νίκη!

Συνεχίζουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ