Πεντακαθαρίδης και ο Ριχάρχος – “Ανεπαρκείς” οι “δικαστικοί λειτουργοί” που χειρίστηκαν την υπόθεσή του

93
Tο είδαμε κι’ αυτό. Φιάσκο, αποδεικνύεται η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του Ριχάρδου και του κυκλώματος των σύγχρονων μαυραγοριτών που αποκαλύφτηκε πρόσφατα.

Όπως σημειώνει έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η επαγγελματική δραστηριότητα του Ριχάρδου ήταν απόλυτα νόμιμη και ο «επιχειρηματίας – πρότυπο» – σύμφωνα με κάποιους δημοσιογράφους- δεν έκανε τίποτα παράνομο.

Οπότε όπως τόνισε ο συνήγορος του Ριχάρδου, Αλέξης Κούγιας, «σε βάρος του εντολέα μου δεν υπάρχει αδίκημα. Το αδίκημα της λαθρεμπορίας είναι ανύπαρκτο, γιατί δεν υπάρχουν δασμοί προς την Τουρκία για εξαγωγή χρυσού. Επομένως καταρρέει για όλους τους κατηγορουμένους το κατηγορητήριο και μέχρι το βράδυ θα είναι ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι που βρίσκονται προφυλακισμένοι. Από την στιγμή που δεν υπάρχει η λαθρεμπορία δεν υπάρχουν και τα κακουργήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης».

Μάλιστα. Τώρα πώς κατόρθωσαν οι «αρμόδιοι» να φτιάξουν μια δικογραφία φιάσκο για τον Ριχάρδο και το κύκλωμα του, δεν έχουμε απάντηση.
Πιθανόν να μην ήταν τόσο έμπειροι αυτοί οι δικαστικοί λειτουργοί που την σύνταξαν, όπως οι συνάδελφοι τους που έφτιαξαν τα κατηγορητήρια για την καθαρίστρια απ’ τον Βόλο, την Ηριάνα, τον Θεοφίλου κλπ

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη προφανώς είναι λανθασμένα τα δημοσιεύματα όπως της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Rundschau, η οποία με αφορμή την υπόθεση της σύλληψης του Δημήτρη-Ριχάρδου Μυλωνά σχολίαζε ότι «εγκληματίες ενεχυροδανειστές πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι την ανέχεια των ανθρώπων».

Επίσης το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία με τα ευρήματα αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά, τιμαλφή, αρχαία αντικείμενα, εικόνες και όπλα θα είναι προϊόν κάποιου σκηνοθέτη ή διαφορετικά θα έχουν αποκτηθεί κι αυτό νόμιμα απ’ τον άσπιλο επιχειρηματία.

Οσο αφορά την φαραωνικών διαστάσεων βίλα του Ριχάρδου και τις τεράστιες ποσότητες χρυσού που βρέθηκαν εκεί, θα είναι προϊόν των «κόπων» του «υγιούς επιχειρηματία».

tsak-giorgis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ