Πλησιάζει η μέρα που θα κλάψει η Περιστέρα. Σε κατάσταση επιφυλακής η Πολιτική Προστασία

94
Πάταγος προκλήθηκε πέρσι, κοντά στην επέτειο του ατυχούς δημοψηφίσματος του 2015, όπου το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στα μνημόνια, έγινε ένα τεράστιο ΝΑΙ από τον πολιτικό …. με το όνομα Αλέξης Τσίπρας, όταν η σύζυγος του πρωθυπουργού αποκάλυψε ότι κάθε 5η Ιουλίου την πιάνουν τα κλάματα θυμόμενη το περήφανο ΟΧΙ και τον “αναγκαίο” για αυτή συμβιβασμό του συζύγου της.
Μία μέρα απόψε πριν την 5η Ιουλίου και πριν γιορτάσουμε την 3η επέτειο της ατιμίας Τσίπρα, η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε επιφυλακή.
Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ειδικές δυνάμεις της ΕΜΑΚ είναι σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν τις πλημμύρες από τα δάκρυα της Περιστέρας, ενώ ο Δήμος Αθηναίων έχει προβεί στην αναγκαία απόφραξη των φρεατίων για να καταλήξουν τα δάκρυα στους όμβριους αγωγούς, και όχι σε σπίτια συμπολιτών μας.
Παρόλα τα μέτρα, συστήνεται στους πολίτες να προσέχουν κατά την διάρκεια των μετακινήσεων, την Πέμπτη 5η Ιουλίου, και να μην πλησιάσουν με τίποτα την συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ηρώδου Αττικού όπου χείμαρροι δακρύων θα ξεχύνονται στην υπόλοιπη Αθήνα.
 
Στο πρωθυπουργικό περιβάλλον προετοιμάζονται για την δύσκολη μέρα μεν, αλλά πάντα με αισιοδοξία με την λογική “μέρα είναι και θα περάσει”, αφού η Περιστέρα από την επομένη θα επανέλθει στην επαναστατική της παρουσία σε δεξιώσεις με φαφλατάδες πολιτικούς και εφοπλιστές, συναγωνιζόμενη σε ενδυμασία τις καλύτερες σελέμπριτι από όλο τον κόσμο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ