Πολυτεχνείο : Κοινό κείμενο κατά της κυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25…Όχι από ΚΙΝΑΛ

111

Κοινό κείμενο φέρονται να υπογράφουν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 επιβεβαιώνοντας προηγούμενες πληροφορίες σχετικά με επικοινωνία μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης όσον αφορά τις απαγορεύσεις που έχουν τεθεί ενόψει της επετείου εξέγερσης του Πολυτεχνείου και την ύπαρξη κοινής αντίδρασης με κείμενο αποδέκτες του οποίου θα είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κείμενο αυτό ήταν πρωτοβουλία του ΚΚΕ το οποίο μετά από συνεννοήσεις των αρχηγών των κομμάτων υιοθετήθηκε.

«Όχι» από ΚΙΝΑΛ

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Δημήτρη Κουτσούμπα με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη, το κείμενο υπογράφουν επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του ΜΕΡΑ 25.

Ο Δ. Κουτσούμπας επικοινώνησε τηλεφωνικά και με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, «η οποία αρνήθηκε οι βουλευτές του κόμματός της να υπογράψουν το κείμενο, γιατί όπως είπε με αυτό τον τρόπο «παίζεται το παιχνίδι του Μητσοτάκη».

Ο Δ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «απαράδεκτη τη στάση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, η οποία αρνείται να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία ενάντια στην αντιδημοκρατική απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ