Εισαγώμενη πορνεία στην Κορινθία… Με 20 ευρώ τα κάνω όλα !

3455

 

  

Τα φαινόμενα της πορνείας  έφτασαν και στην Πελοπόννησο , θυμάστε τι έγινε με  τις μετανάστριες στο Κρανίδι  οι οποίες εκδίδονταν με σοβαρό κίνδυνο για την υγεία όλης της τοπικής κοινωνίας .

Δυστυχώς όμως  το φαινόμενο της εισαγόμενης πορνείας άγγιξε και τον νομό της Κορινθίας με τους ίδιους ακριβώς κινδύνους για την υγεία μας, ταυτόχρονα  όμως αναδεικνύει   και το  κοινωνικό πρόβλημα των “άμοιρων “γυναικών   οι οποίες  βιώνουν τον αγριότερο   εξαναγκασμό μέχρι την πλήρη καθυπόταξη και εξάρτηση από τα αφεντικά τους.

Σύμφωνα με επιστολή – καταγγελία , αναγνώστης  της Πρώτη news Κορινθίας , μας περιέγραψε τι του συνέβη  στην πόλη  της Κορίνθου :

 

Γυναίκα μετανάστρια ,μία γλυκύτατη μαυρούλα    , πολύ όμορφης  και σέξι εμφάνισης  σταμάτησε     ηλικιωμένο άνδρα , με την πρόφαση μιας  εξυπηρέτησης … και αμέσως μετά μπήκε στο “ψητό” , προτείνοντας σεξ  λέγοντας του  : Twenty euro  όλα με 20 ευρώ! 

Πιο συγκεκριμένα ζήτησε να μπει στο αυτοκίνητο για “ειδική εξυπηρέτηση¨ αλλά ο αναγνώστης άνδρας  αρνήθηκε την πρόταση  .

Προφανώς αρκετοί θα είναι και στην Κορινθία που ενδίδουν στην προσφορά , αγνοώντας  σε τι κίνδυνο θέτουν τους εαυτούς τους καθώς την οικογένειά τους , αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Αναφερόμαστε στους αφελής άνδρες , που ορισμένοι από αυτούς είναι   “φιλήσυχοι οικογενειάρχες νοικοκυραίοι “που πάνε στις γυναίκες που εκδίδονται και μετά πανικοβάλλονται ….   και δεν συζητούμε βέβαια για το ηθικό μέρος της υπόθεσης.

Συζητώντας το γεγονός και με άλλους συμπολίτες μας πριν προβούμε στην προβολή του γεγονότος , ανακαλύψαμε και άλλες παρόμοιες προσπάθειες αγοραίου σεξ από μετανάστριες γυναίκες , οι οποίες όμως δεν γνωρίζουμε αν προέρχονται από την δομή της Κορίνθου ή αν έρχονται από κάποια άλλη περιοχή.

Σημειώνουμε ότι Γυναίκες από τη Ρωσία, την Αλβανία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία, την Πολωνία, το Κόσοβο, τη Ρουμανία, αλλά και από χώρες ασιατικές, όπως από τις Φιλιππίνες και την Ταϊλάνδη, υποβιβάστηκαν στο ρόλο ενός άψυχου αντικειμένου, κλεισμένες στα μπουρδέλα-φυλακές των προαγωγών τους. Γυναίκες οι οποίες, απελπισμένες από την οικονομική κατάσταση στις χώρες τους, ζητούσαν μια θέση στον “ευρωπαϊκό παράδεισο”, κατέληξαν στα χέρια μεσαζόντων και  νταβατζίδων , μετατράπηκαν σε ανταλλάξιμο είδος, προς πάσα χρήση και στην χώρα μας .

 

Εκτιμούμε λοιπόν ,πως επιβάλλεται  η προστασία των γυναικών που οι περισσότερες  από αυτές εξαναγκάζονται να εκδίδονται  αλλά και ταυτόχρονα να προστατέψουμε  την κοινωνία της Κορινθίας από  την μετάδοση μολυσμάτων και….

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ