Πρεμιέρα Β΄ γύρου στην Α΄ Κορινθίας με ντέρπι σε Ξυλόκαστρο και Κόρινθο

72

Πρεμιέρα  Β’  γύρου η αυριανή 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Κορινθίας. Οι δύο διεκδικήτριες των τίτλων  σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ομάδες της Κορίνθου, αγωνίζονται εκτός έδρας με ομάδες που αναζητούν βαθμούς παραμονής στη κατηγορία. Η Κόρινθος 2006, αντιμετωπίζει στα Αθίκια, τον Τενεάτη , τον οποίο είχε σαρώσει στο ΔΑΚ με σκορ 9 – 1, ενώ ο ΠΑΣ  δοκιμάζεται στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ», κόντρα  τον Ισθμιακό, τον οποίο στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε επιτάξει, με 1 – 0 στον Συνοικισμό.

Η   αγωνιστική  περιλαμβάνει και αγώνες ντέρμπι, τοπικού και βαθμολογικού χαρακτήρα. Στο γήπεδο Ξυλοκάστρου διεξάγεται  classico  της Δυτικής Κορινθίας αναμέσα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και τον Αστέρα Δερβενίου.

Είναι ένας αγώνας  ανοικτός για κάθε αποτέλεσμα, με την ομάδα του Δερβενίου να αναζητά περισσότερο το θετικό αποτέλεσμα – βαθμούς παραμονής στην κατηγορία. Το αποτέλεσμα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος  ήταν 1 – 0 υπέρ του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, μέσα στο Δερβένι.

Στο ΔΑΚ, ο Άγιος Γεώργιος  μάχεται με τον  Παννεμεατικό, σε αγώνα ντέρμπι .

Ο νικητής θα διατηρηθεί στη 3η θέση της βαθμολογίας. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Άγιος Γεώργιος, νίκησε με 1 – 0 μέσα στη Νεμέα.

Στο  Λέχαιο ο τοπικός Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Πανκαμαριακό, ο οποίος επικράτησε με 2 – 1  , στην ρεβάνς του πρώτου γύρου, στο Ξυλόκαστρο, την ίδια ώρα  η Θύελλα Πετρίου υποδέχεται  την ομάδα του Σπαθοβουνίου την οποία είχε κερδίσει στην έδρα της κατά τον πρώτο γύρο .

Στο Βέλο η Ελλάδα αγωνίζεται με τη Δάφνη Εξαμιλίων με την οποία στα Εξαμίλια είχαν αναδειχτεί  ισόπαλοι  1 – 1, όπως τέλος στον Άσσο  ο  τοπικός Ολυμπιακός με τον Πανσολυγειακό, στη ρεβάνς του 2 – 2 , του  πρώτου γύρου , στο Σοφικό.

 korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr

H 16η αγωνιστική

 

Ηρακλής Ξυλοκάστρου Αστέρας Δερβενίου
Ολυμπιακός Άσσου Πανσολυγειακός
Ισθμιακός ΠΑΣ Κόρινθος
Αγ. Γεώργιος Παννεμεατικός
Τενεάτης Αθικίων Α.Σ. Κόρινθος 2006
Θύελλα Πετρίου ΑΟ Σπαθοβουνίου
Ελλάς Βέλου Δάφνη Εξαμιλίων
Ηρακλής Λεχαίου Πανκαμαριακός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ