ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ-ΦΩΤΟ

61
 Η νέα γενιά στη Κόρινθο κατέκλυσε χθες το βράδυ την αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στην ημερίδα της δημοτικής παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΕΛΗ.
Το θέμα της ημερίδας «Προοπτική για τη Νέα Γενιά στο Δήμο Κορινθίων» μετατράπηκε σε προοπτική νίκης της παράταξης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Τόσο τα θέματα που αναπτύχθηκαν , όσο και η μεστότητα των λόγων των τεσσάρων ομιλητών έδωσαν το μήνυμα της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζονται οι προγραμματικές θέσεις της Πνοής Δημιουργίας. Ειδικότερα δόθηκε έμφαση στον ψηφιακό, τον φιλικό και τον αποτελεσματικό Δήμο για τη νεολαία:
«Έξυπνο σχολείο στο Δήμο Κορινθίων» από την εκπαιδευτικό-νηπιαγωγό και τοπική σύμβουλο 8 χρόνια της δημοτικής κοινότητας Κορίνθου Μαρία Βλαχοπούλου.
«Η νέα γενιά πυλώνας της έξυπνης πόλης (Smart City)» από το χημικό και Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου δημοτικής κοινότητας Κορίνθου Σπύρο Βορτελίνο.
«Νεανική αγροτική επιχειρηματικότητα και δήμος αρωγός» από το γεωπόνο Γεώργιο Ζάββο.
«Φιλικός Δήμος : Κοινωνική πολιτική και οι νέοι – ΑΜΕΑ» από το δικηγόρο Μαρίνο Κονδύλη και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.
Ο Νίκος Σταυρέλης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλες τις νέες και τους νέους που συμμετείχαν δυναμικά στην εκδήλωση, τονίζοντας ότι ο ίδιος και η παράταξη δίνουν χώρο στη Νέα Γενιά.
Εκδήλωση ειδικά για τη νεολαία πρώτη φορά γίνεται στην Κόρινθο από δημοτική παράταξη και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη για τη τοπική αυτοδιοίκηση και τη νέα γενιά, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Νίκος Σταυρέλης.
Κλείνοντας τις εργασίες της ημερίδας ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε ότι σήμερα η Ελπίδα γεννιέται για την πόλη μας, για το Δήμο μας και προϊδέασε τον κόσμο για την επόμενη μεγάλη συγκέντρωση της παράταξης αφιερωμένη στις γυναίκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here