Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου ο Ιωάννης Παναρίτης

120

Πραγματοποιήθηκε χθες η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ), στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ άλλων θεμάτων, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων και τα λοιπά μέλη του ΠΕΣΠ με ομόφωνη απόφασή τους, στο πλαίσιο της συμφωνίας της εκ περιτροπής προεδρίας, έκαναν ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση του Βαγγέλη Ξυγκώρου, προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με την ολοκλήρωση θητείας ενός έτους – και ανέδειξαν ομόφωνα στη θέση του τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ιωάννη Παναρίτη.

Θέσεις αντιπροέδρων κατέλαβαν οι πρόεδροι των υπολοίπων Επιμελητηρίων, βάσει του αριθμού μελών του κάθε Επιμελητηρίου, ως εξής:

Α’ αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Ξυγκώρος – Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Β’ αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Πιτσάκης – Επιμελητήριο Κορινθίας. Γ’ αντιπρόεδρος: Φώτης Δαμούλος – Επιμελητήριο Αργολίδας. Δ’ αντιπρόεδρος: Γιάννης Τρουπής – Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης ευχαρίστησε θερμά όλους τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων για την εκλογή του, διαβεβαιώνοντας πως με βάση τις αρχές της ισονομίας και ισοτιμίας το ΠΕΣΠ θα εντείνει τις κοινές στοχεύσεις και, με την απόλυτη στήριξη και συνεργασία όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, θα ενεργεί για την διεκδίκηση κοινών πάγιων αιτημάτων προς την Πολιτεία και την Περιφέρεια, έχοντας πλέον και πιο ενεργή συμμετοχή στον περιφερειακό σχεδιασμό, για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ