Πρόστιμο στην ΤΕΡΝΑ υπεύθυνη για αυθαίρετες κατεδαφίσεις… όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει το εργοστάσιο σκουπιδιών

75

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Πρόστιμο επέβαλε η Πολεοδομία της Καλαμάτας στην ΤΕΡΝΑ, ως την φερόμενη εταιρία που προέβη σε αυθαίρετες εργασίες και συγκεκριμένα στην χωρίς οικοδομική άδεια κατεδάφιση ημιερειπωμένων κτισμάτων στη Καλλιρρόη και στη θέση “ΟΝΙ”, όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει το εργοστάσιο επεξεργασίας των απορριμμάτων. Η μόνη άδεια που υπήρχε ήταν για την περίφραξη του χώρου…

Η Πολεοδομία κινήθηκε μετά από γραπτή καταγγελία κατοίκων της περιοχής, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελία της Καλαμάτας καθώς και σε αρμόδιες υπηρεσίες.

Στην έκθεση αυθαιρέτου της Πολεοδομίας σημειώνεται ότι “η φερόμενη κατασκευαστική εταιρία ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ κατεδάφισε τρεις ημιερειπωμένους οικίσκους από τσιμεντόλιθους χωρίς την απαιτούμενη οικοδομική άδεια”. Στην έκθεση επισημαίνεται ότι είχε εκδοθεί έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας για το έργο “Περίφραξη γηπέδου με συρματόπλεγμα και τοποθέτηση εργοταξιακού οικίσκου”.

Το ύψος του προστίμου ανέρχεται σε 1.431 ευρώ ενώ οι καταγγέλλοντες σχολιάζουν την συγκεκριμένη απόφαση μιλώντας για “Μία …ΗΘΙΚΗ δικαίωση του δίκαιου και καθαρού μας αγώνα που συλλογικά κάνουμε για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου και …όχι μόνο!!!”.

Στ.Μ.

πηγή-https://www.kalamatajournal.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ