Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αρχική ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Πυρόπληκτη σε δημοσιογράφος «Ρε αγόρι μου να σου πω κάτι; Μην ρωτάς...

Πυρόπληκτη σε δημοσιογράφος «Ρε αγόρι μου να σου πω κάτι; Μην ρωτάς μ@λ@κιες»

383

Οι πυροσβέστες δίνουν τεράστια μάχη με τις φλόγες, ενώ με τόσα μέτωπα ανοιχτά, 56 σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Χαρδαλιάς στην μεσημεριανή ενημέρωση, είναι λογικό ότι γίνεται ιεράρχηση των αναγκών, βάσει προφανώς της επικινδυνότητας, καθώς και της δύναμης του πυροσβεστικού σώματος.

Το παραπάνω γεγονός, όμως, προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις από πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται. Όπως είναι λογικό η οργή ξεχειλίζει.

«Μη ρωτάς μ@λ@κίες»

Ενδεικτική είναι η αντίδραση μιας κατοίκου των Αφιδνών το βράδυ της Πέμπτης, η οποία ξέσπασε σε δημοσιογράφο του Open, ο οποίος τη ρωτούσε για τη φωτιά.

«Να πάνε όλοι στο δι@ολο» φωνάζει βλέποντας την κάμερα του σταθμού, με τον δημοσιογράφο να την ενημερώνει ότι δεν επιτρέπεται να βρίζει στον τηλεοπτικό αέρα.

«Γιατί δεν πρέπει να βρίσω, γιατί δεν πρέπει να βρίσω, πείτε μου γιατί δεν πρέπει να βρίσω και δεν θα βρίσω» απαντάει η αγανακτισμένη κάτοικος.

«Καιγόμαστε, καήκαμε μάλλον και δεν ήρθε ούτε ένας άνθρωπος, ούτε ένα πυροσβεστικό» συμπλήρωσε. «Ήμουν μέχρι τελευταία στιγμή με τη γεώτρηση, δεν έχω εικόνα τι γίνεται. Οι φλόγες ήταν στα δύο μέτρα, έφυγα τελευταία στιγμή και εγώ και ο γιος μου. Δεν ήλθε κανείς. Κανείς όμως. Να πάνε όλοι στο διάολο. Καήκαμε γ@μω την τρέλα μου» είπε εμφανώς εκνευρισμένη.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για ποιο λόγο δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, με την αγανακτισμένη κάτοικο να απαντά «ρε αγόρι μου, μη ρωτάς μ@λ@κίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ