Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να γράφω αυτό το ποστ υπό τέτοιες συνθήκες, αλλά η ζωή έχει πολλούς τρόπους να σε εκπλήσσει και αισθάνομαι πως όλοι πρέπει να γίνουμε πιο ελαστικοί, για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε αυτά που μας έρχονται. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου «σοφία» μιας και δεν έχω άλλο τρόπο να σας βοηθήσω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η σκέψη για αυτήν την ανάρτηση υπήρχε πολύ καιρό πριν. Βασικά, όποτε μιλούσα με φίλες που με ρωτούσαν «τι θα μαγειρέψεις» και έλεγα «τίποτα, έχω στην κατάψυξη ______» και με κοιτούσαν περίεργα, καταλάβαινα πως η χρήση της κατάψυξης δεν είναι τόσο συνηθισμένη στον ευρύ πληθυσμό. Ή, γυρίζοντας από διακοπές, ή ταξίδι, πάντα είχα τα απαραίτητα για το πρωινό ή το γεύμα της επομένης…στην κατάψυξη!! Δηλαδή ψωμί, τυρί, αλλάντικά, βούτυρο…

Το ξέρω πως κάποιοι από εσάς έχετε την κατάψυξη μόνο για…παγάκια ή χταπόδι, αλλά θα σας εκλήξει το πόσα τελικά πράγματα μπορεί κανείς να φυλάξει εκείκαι να τα έχει διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Πολλά μορεί να τα ξέρετε ήδη, άλλα είμαι σίγουρη πως όχι.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *