“Πόλεμος” ξέσπασε ξανά μεταξύ των σεισμολόγων

56

“Πόλεμος” ξέσπασε ξανά μεταξύ των σεισμολόγων. Την παραίτηση του Άκη Τσελέντη από υποψήφιος για τη θέση του διευθυντή στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ζητεί ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος. Όπως αναφέρει ο τελευταίος σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Τσελέντης έχει υπερβεί το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος και μάλιστα αναφέρει ότι ο Άκης Τσελέντης προσκόμισε χαρτιά για νεότερη ηλικία.

Στην ανάρτησή του ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Αγαπητέ Συνάδελφε κ. Τσελέντη,

Μετά από 35 χρόνια παράλληλης πορείας δικαιούμαι να σου απευθυνθώ δημόσια. Έθεσες και πάλι υποψηφιότητα για δ/ντής στο Γεωδυναμικό. Επειδή έχεις υπερβεί το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος, προσκόμισες χαρτιά για νεώτερη ηλικία, λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία! Η αλλαγή ηλικίας νομικά δε γίνεται δεκτή. Αλλά ούτε με την κοινή λογική στέκει. Γιατί αν ισχύει, μπήκες στο παν/μιο 15-16 χρόνων!!! Συνεπώς, φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση τα μέλη της επιτροπής. Θα μου πεις ότι ο Υφυπουργός Έρευνας κ. Χρίστος Δήμας (Χρίστος Δήμας – Christos Dimas) συγκρότησε, όλως τυχαίως, μια πολύ φιλική επιτροπή. Όλως τυχαίως ο φίλος σου ο κ. Π. Βαρώτσος, που μαζί κάνετε τις προγνώσεις επί 30 χρόνια, όλως τυχαίως ο κ. Κ. Συνολάκης #CostasSynolakis, επιστημονικός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Και άλλοι. Παρ’ όλα αυτά δυσκολεύονται να πάρουν μερίδιο στη μη νομιμότητα. Για να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου, για να κρατήσουν και οι άλλοι τη δική τους, σε προτρέπω να δηλώσεις παραίτηση από υποψήφιος. Είναι το καλύτερο που σου μένει να κάνεις! Τώρα που έχεις λίγο χρόνο ακόμη!!”

Στον Γεράσιμο Παπαδόπουλο απάντησε και ο Γεράσιμος Χουλιάρας, γράφοντας στο Facebook: “Γιατί κ. Παπαδόπουλε δεν λέτε όλη την αλήθεια; Δηλαδή ότι ο κ. Τσελέντης δεν διορίζεται επειδή είναι καθηγητής Πανεπιστημίου και άρα με τον εκεί υπηρεσιακό του φάκελο. Γιατί δεν λέτε το απλό ότι όταν συμμετέχεις για να διοριστείς σε ένα διαγωνισμό συμμετέχεις με ό,τι λέει η ταυτότητα σου; Μας λέτε δηλαδή ότι πλαστογράφησε την ταυτότητα του ο κ. Τσελέντης; Και Ελπίζω να έχετε αποδείξεις γιατί όπως τα βλέπω μάλλον σε μπελάδες μπαίνετε”.

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here